OFF topik
  • Skyline
    "Anno amikor végigvittem a 3-at ment a savazás hogy bezzeg a 2 milyen jó.És én ekkor vittem végig. Számomra a 3 messze veri a 2-öt (és nem a grafikásra gondolok)"

Innentől minden szavad hiteltelenné is válik...:D
    Nézzük mi volt az AvP 3 marine kampányában:

Jön feléd az alien, felugrik a falra megint felédjön, leugrik feléd jön, ha esetleg végignézted a mesés jelenetet és nem lőtted le 48szor odaér hozzád. Komótosan feláll és csap egyet.....:D
    Legnehezebb fokozaton egyetlen pisztollyal toltam ki a játékot hogy némi izgalom legyen de rendszerint a legnagyobb Alien problémákra is jó módszer volt a hátrálás közben lövés....

És nézzük mi volt az AvP 2-ben. Az Alienek RÁDRONTOTTAK neked ugrottak és vitték lefelé az életerőd csapkodással belsőcsattogtatóval ahogy csak tudták, legnehezebb fokozaton rendesen pánikszerű meneküléseket kellett csinálni mert semmi pillanat alatt szétszedett 2-3 Alien....

Hangulat? Para? MIND kiveszett az AvP3-ból, és ez főként a marine kampányban volt mérhető a többire nem térnék ki de hasonlóan szánalmasak...

És sakjnos amit eddig láttam GAMEPLAY videók ebből a játékból mind mind az AvP3 szintjére hajaznak.... Az egyik videóban például a player felé megy egy alien négykézláb player épp táraz..Alien oda ér és ahelyett hogy támadná FELÁLL és egy irgalmatlan jobbos parasztlengetőt elenged amit a player simán egy hátralépéssel kivéd, majd szájbacsapja az alien-t a puskatussal és szétlövi.... EZ MI??? :DD