A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
Pio #998 Hát én pont most fejeztem be a ruszki kampányt és nekem tökéletes RA2 hangulatom lett a végére :D Már az első 2 pálya olyan szinten pörgés volt, hogy hijnye, ami 1-2 pályától eltekintve szinte végig fennmaradt. A pályák teljesen jók, szinte nincs is olyan pálya, amin nem alakul a küldetés közben a történet, nem "nő meg" a map, nem jön valami fordulat.
A történet maga tényleg közepesen indult, de annyira jó lett a végére és a végén sokkal inkább volt az az érzésem, hogy igen, ennek az egésznek én magam is részese vagyok.
Én pont azt kaptam a játéktól, mint amit vártam, szerintem simán hozza a RA2 hangulatot és bízom benne, hogy ha sikerül levetkőzni ezt a "nem westwood csinálta" meg a múltat megszépítő köntöst, akkor mások is így fogják látni és nem csak én csavarodtam be. Maximálisan semleges hozzáállással estem neki, azt vártam, mint a RA2-től és még egyszer mondom én személy szerint simán meg is kaptam.
Hamarosan nekiesek a többi kampánynak is és remélem azok se fognak csalódást okozni.
Ja és aki itt írta, hogy 1 óra meg fél óra után uninstallált, mert szar a történet az szerintem bánhatja, jól megcsavarták a végére a sztorit és tényleg igazi szerepünk lett nekünk is az egészben.
Summa summarum nem állítom, hogy ez valami húúúdehihetetlencsodaűberhiperjó játék, de számomra tökéletesen adta, amit vártam: RA2 hangulatot.
Na üssetek! :D