1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
tom235 #1011 Értem kösz. akkor végigvittem csak nekem miután letudtam a küldetést, majd jött az a grafikonos izé, ott ha a tovább-ra nyomok újra elkezdi bejátszani a küldetést, érthetetlen okokból. -
karajjj #1010 :DDDDDDD -
Pio #1009 Az előző postom törölhető, cask megnéztem hogy kell spoilerezni nehogy véletlenül ne spoilerbe kerüljön. A következő spoiler az utsó szovjet pályáról tartalmazinfót, szóval csak saját felelősségre!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az utolsó pálya egyáltalán nem nehéz, igazából egy jutalompálya, amiben eltiporhatod az amcsikat. A végső feladat a Szabadságszobor lerombolása, majd ha ezt megcsináltad jön egy kis CGI arról, hogy építik a Lenin szobrot a Szabadságszobor helyére meg hogy Szovjetunióban téged ünnepelnek, mint az új vezért, satöbbi, satöbbi... -
tom235 #1007 Mi volt az uccsó küldetés,? spoilerba leírhatnád, mert én gyakorlatilag nemtudom eldönteni hogy végigvittem e. -
viizo #1006 ebből is látszik hogy idióták a gémsztárosok, ugyanis az Allies is teljesen összefüggő, minden küldetés után következik vmi esemény abból, amit csináltál, halad a storyline
[persze nekik biztosan jobban bejött volna, ha mind a 7 küldetés 50 km2-n játszódik, a realitás miatt, brrr... kíváncsi leszek hogy fogja ender mester (az affektálós szőke) megemészteni, hogy az SC2-ben bolygókról bolygóra ugrások lesznek....... xD] -
karajjj #1005 hát én most kezdtem a harmadik pályát de eddig nekem tetszik a sztori, a gamestar videóban fikázták, hogy össze vissza kell ugrálni a bolygón :\
de ha így belegondolok egy így ebben az univerzumban, amit a játék megteremt teljesen érthető, hogy a szabad parancsnokokat küldik mindig az aktuális feladatra -
viizo #1004 no para, az amcsi videók is jók :)
bár itt többségben lesz a commandos féle taktikázás, az orosz kampány 'zúzzunk le mindent' elvével ellentétben :)
-
Pio #1003 Na igen, erre gondoltam a második felében. Itt csak a végén álltam át könnyűre, azok a mapok könnyűn is pörögtek rendesen... :)
Amúgy a ruszki kampánytól vártam sokat (már a színészgárda miatt is), szóval a többi ha csak fele olyan lesz, mint az volt már elégedett leszek :) -
karajjj #1002 általában ezzel énis így vagyok, de a stalker és ez az a játék amit vétek könnyűn játszani :P -
Pio #1001 Minden játékot elsősorban történet és felhőtlen, stresszmentes szórakozás miatt játszok ---> könnyű fokozat a nekem való :D
Najó, ennél árnyaltabb a helyzet, a kampány feléig kábé nehéz/normál, hogy legyen elég adrenalin, de ha valamin elakadok akkor gondolkodás nélkül teszem át egy fokozattal könnyebbre :) -
karajjj #1000 nehéz fokozaton én alig jutottam el a harmadik pályára :D -
viizo #999 a Szövetséges kampánynál ha most az jön majd Neked, párszor ütni fogod az asztalt :D
eléggé bekeményedik pár pályán az ellenfél, nehéz fokozaton volt olyan pálya, amit vagy 10szer újrakezdtem :D
-
Pio #998 Hát én pont most fejeztem be a ruszki kampányt és nekem tökéletes RA2 hangulatom lett a végére :D Már az első 2 pálya olyan szinten pörgés volt, hogy hijnye, ami 1-2 pályától eltekintve szinte végig fennmaradt. A pályák teljesen jók, szinte nincs is olyan pálya, amin nem alakul a küldetés közben a történet, nem "nő meg" a map, nem jön valami fordulat.
A történet maga tényleg közepesen indult, de annyira jó lett a végére és a végén sokkal inkább volt az az érzésem, hogy igen, ennek az egésznek én magam is részese vagyok.
Én pont azt kaptam a játéktól, mint amit vártam, szerintem simán hozza a RA2 hangulatot és bízom benne, hogy ha sikerül levetkőzni ezt a "nem westwood csinálta" meg a múltat megszépítő köntöst, akkor mások is így fogják látni és nem csak én csavarodtam be. Maximálisan semleges hozzáállással estem neki, azt vártam, mint a RA2-től és még egyszer mondom én személy szerint simán meg is kaptam.
Hamarosan nekiesek a többi kampánynak is és remélem azok se fognak csalódást okozni.
Ja és aki itt írta, hogy 1 óra meg fél óra után uninstallált, mert szar a történet az szerintem bánhatja, jól megcsavarták a végére a sztorit és tényleg igazi szerepünk lett nekünk is az egészben.
Summa summarum nem állítom, hogy ez valami húúúdehihetetlencsodaűberhiperjó játék, de számomra tökéletesen adta, amit vártam: RA2 hangulatot.
Na üssetek! :D -
#997 (Bocs, annyit kiegészítésként, hogy nem az EA-t szidom, mert az tud elfogadható játékokat is kiadni (Dead Space), sőt néha kifejezetten jókat is. Ez most az EALA sara, meg az ott dolgozó nagyképű hazudozóké (ez lehet kicsit erős, de sose felejtem el, ahogy Mike Verdu, meg a szócsöve, Aaron Kafuman végighazudozta az egészet...)) -
#996 Az átvezetők jók, nekem tetszenek (egy-két színésztől eltekintve, de pl Tim Curry no. 1), csak miattuk végig fogom játszani (esetleg valami unlock is elég lenne, a játék legkevésbé sem érdekel a béta óta...). Zenék meg végre vannak, nem úgy mint a TW-ben. De a játék attól függetlenül szerintem is baromira rossz, úgyhogy az én véleményem az hogy az abszolút elcseszett CnC3 után egy félig elcseszett RA3. És igen, erről igenis az EA tehet, ez nem óvodás hozzáállás. Talán legközelebb majd sikerül nekik, de addig szerintem jogunk van kritizálni. -
viizo #995 figy, aki eleve rossz szájízzel áll hozzá, hogy ez úgysem lesz jó, mert EA, stb, attól hogy is lehetne elvárni, hogy jólérezze magát a játék közben, nevessen az átvezetőkön, stb?
csúnya gonosz EA szétrombolta a szép és jó Westwoodot, ezért utálni kell őket, és minden ami WW brand volt, az már jó nem lehet ez okból... őőő, ez asszem nem csak szerintem ovis hozzáállás.
-
#994 Ez így van, Westwood után az EA c&c-k teljesen másak sajnos. A hype is órisási, egyetértek.:) De azért nem vészes a game, szórakoztató...:) -
#993 Az a büdös nagy igazság, hogy mosolyognivaló lett az egész, ahogyan azt előre lehetett sejteni. Nevetséges a kampány, izzadtságszagú az összes átvezető anim, és AKKORA a hype körülötte hogy olyat még ember nem látott a Földön. Egyedül multiban tud élvezetes lenni, de hát abban mi nem?
Sehol sincs a Red Alert 2-höz, nagyon sajnálhatják akiknek az kimaradt, mert az volt az igazi. Ez csak egy halvány utánzat, próbálják az előd sikerét meglovagolni, de hát hasztalan.
Mondjuk belegondolva nem is várhatna mást az ember a tipikusan böszme Electronic Arts-tól. Mióta nincsen Westwood, azóta nincsenek élvezetes C&C stratégiák. Annak az érának réges-régen vége. -
#992 szerencsére nem kell :)
autorunt indítsd el, és ott lehet állítani -
Fbn Lx #991 Idegesítően rossz a magyar felirat :((
át lehet állítani valahogy angolra? vagy újra kell telepíteni? -
#990 THX... remélem lesz is... -
#989 kár hogy a coop nem megy lanon :/ -
markastor #988 Ja, akkor sorry. Jobbulást a lurkónak. -
#987 igen képbe vagyok...
38 órája nem aludtam, a kisebbik gyereket lehet meg kell műteni, bocs, hogy nem fogalmaztam pontosan, de kicsit kivagyok idegileg...
az építő jellegű hozzászólásokat köszönöm
-
Tiensin #986 DÉMONKIRÁLY!:D muhahaa eskü lanon fun lesz és kész:D Aki igazi stratégiai játékra vágyik, az úgy is tud válogatni:) -
#985 5-ször lehet újratenni, utána hívhatod EA-t, eredetileg 3-at akartak engedni...
Link -
szonik2 #984 nem 5x hanem 5 különböző gépre én valami ilyesmit olvastam -
#983 hát majd amikor valaki anyázva beír ide, hogy ő megvette eredetibe de nem indul mert csak x-szer lehet telepíteni, akkor majd kiderül, vagy nem. :) -
viizo #982 méghozzá marhajó vicc, a 2008 legjobb fungéme :) -
Jim79 #981 a redalert.hu-n 5 telepítést mondanak a chatbox-ban, utána hívni kell az EA-t.., de hogy mi igaz ebből, nemtom..! :S
-
karajjj #980 köszönjük -
priluki #979 röviden tömören :D Ez a játék egy vicccccccc :D -
karajjj #978 én nemtudok róla, hogy korlátozva lenne, de akinek van eredeti játéka, az tud konkrétat is mondani -
#977 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy én megvettem a Red alert 3-at. Viszont sok mendemondát hallottam arról, hogy mit hányszor lehet újratelepíteni.
Ennél a játéknál is van valamiféle telepítési limit vagy a későbbiekben bármennyiszer telepíthető?
Mit kell erről tudni? -
karajjj #976 nembánnám ha az ilyenek spoilerbe mennének... -
szonik2 #975 Valahogy nem lehet eltüntetni a ködöt ha sima csatát (skirmish) játszok?
Ezt minden stratégiai játékban az első hogy kikapcsolom -
r4pt0r #974 A szovjetnek az szerintem flak és nem rakétás ember. -
tom235 #973 valaki #965-re? -
tom235 #972 Szerintem arra gondol, ahol egy katonával és egy medvével kell elintézni a japán császárt. -
tom235 #971 bal oldalról meg kell kerülni a körbevett területet, ahol a császár van és az őrök maguktól elmennek majd.