Red Alert 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
telepítésnél ki lehet választani, hogy angol legyen, vagy csak az én figyelmemet kerülte el és automatikusan magyart telepített?
Nekem nem fagy a 3. pálya után, pedig khm. nem vettem meg.
Ha megmondod hol tárolja a mentéseket küldhetek. (mert nem a documents könyvtárban)
Mondjuk ez az én ,,problémámra" is megoldás lenne...a szövetséges harmadik küldetés után egy mentés...na mindegy, nem szóltam semmit

Sziasztok!
Aki megvette a game-t és végig vitte a küldetéseket a lementéseket ha van olyan szíves küldje el nekem , elõre is köszönöm!

[email protected] vagy dobjon egy privát üzenetet ide

Köszi! Igazából úgy kerestem rá hogy Red Alert 3 ost de úgy nem adta ki, soundtrack-et kellett volna beírnom a google-be.

Doki17
Engem az érdekelne hogy a Cooperative mód megtalálható a játékban valahol?

Nenrandil
Ez a zene naon ott van!!!

\"A book is a book\" Clive Barker

írtam
Bogdogege
isohunt<#rolleyes>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Honnan lehet leszedni az ost-jét , vagy ezt a két számot? Nagyon jók! Köszi , hogy meg lehet itt hallgatni <#eljen>

Kandurex
írj az [email protected] -ra házi gazdaság kérésben

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fõnök, banner alá ezt linkelhetnéd

meg jó lenne egy házigazda is, ha nincs ellenvetés, én válalom...
Grove4
mindjárt jön a jutalmad(ó közben meg is kaptad)na Off berekesztve!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

engem érdekel meg másokat is

aki elolvassa fasz

Sephi
Muti mar a linket. Direkt rákerestem!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tommyg
és #739-re?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

grebber
# 741-re valaki?

Next PC upgrade: 2022

Grove4
Nyugi,nem kell a flém,nem tudjuk mi a baja,de ha fogjuk megmondjuk ok?

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Narxis
Én láttam, nem jót nézel.<#vigyor2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Grove4
ok,de nem tudom mi baja😄😛

Eredeti is lehet hibás...hány olyan játékot adtak már ki ami hibás volt, bugos volt? Aztán ki tudja hány patch után lett jászható? Vagy az után sem!

Vagy is lehet hogy a játék csak az én gépemre vagy valami más programa allergás...azért lép ki.,..ezer oka lehet! Ezért merészeltem meg kérdezni...

Grove4
Gondolom,ha az eredetivel is 3 küldit lehetne játszani,akkor nem adták volna még ki nem gondolod?

Kandurex
Immáron választható a bannerban:

Hell March
Soviet March

Aha...magasról teszek arra hogy mi lesz hozzá...már bocsánat, de csakaz érdekel hogy menjen. Gondoltam mondjuk karácsonyra egy GTA4 mellé ezt kapnám magamtól...de mondjuk ha az eredetivel is csak három küldetést tudok csinálni, akkor nem hiszem hogy költök rá...nem lenne túl vicces egy 10 ezer forintos játék ami egy órát mûködik.

És, lehet hogy ezt most ki törlik innen meg no warez meg hasonlók...meg lehet magyarázni hogy vedd meg eredetiben...ja persze..és ha úgy se mûködik? Könnnyû rá mondani hogy azé nem mert warez...vedd meg...aha...csak hogy nem akarom az ablakon ki hajigálni a pénzt olyasmire ami nem is mûködik, ez szerintem érhetõ.

Mer akár olyan hibálya is lehet mint a BIA3-nak..hogy egy bizonyos pályán és csak ATI kártyásoknak nem jó...de vedd meg eredetiben..igaz lehet nem mûködik...de vedd meg,...ez azért bocs mindenkitõl de kissé felbosszantja az embert.

nem jobb az, csak más 😊

hatalmas ez az orosz induló, az utóbbi évek egyik leghatásosabb zenéje 😊
TurboX
<#worship>
Kandurex
Feltöltöm azt is, nemsokára választható lesz 😊

TurboX
hellmarchizdöbetter
Bogdogege
Ja ,eredeti

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Nekem is kilép Szovjet kampánynál de majd lesz patch meg crack hozzá akkor fasza lesz csak ki kell várni .
Türelem minden sorstársnak!
Sephi
Neked eredeti van? Mert azért ez elég aggasztó. Nálam nem történt semmi baj.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
A válasz újfent fennmarad. Mivel nyilván warez-olsz ezert itt konkrétan senki sem tudja miért lepne ki, mert akinek megvan eredetibe annak ilyen nem volt. Próbáld meg a EA fórumokon keresni a választ.

Grove4
Igazából,lehet ,hogy van!!

Bogdogege
Nekem is ezt csinálja, gondolkodik, töltöget ,de aztán elindul <#nemtudom>

Kandurex
No igen, a CE kiadás OST CD elsõ száma. Minden rendes elvtárs ezzel nyit harc elõtt <#eljen>

Marha nagy ez a zene. 😄

Van köze annak hogy honnan vettem hogy miért lép ki ? Ha nincs köze hozzá akkor nem érdekes hogy honnan van meg.

A kérdés maradt továbbra is. Ha a warez az oka akkor nem szóltam...de ha nem...akkor miért Lép ki?

Sephi
Újfent szolnék, hogy warez itt nem érdekel senkit.

Ha meg nem warez akkor bocs.

Kandurex rakd ki bannerba, hogy NO WAREZ plz.

Kandurex
Egy kis zene elvtársak!

A jó büdös francba! Ilyen nincs! Folyton ki lép a szövetségesek harmadik küldetése végén! Semmi hiba üzenet, csak úgy ki lép! Hát mi a szar van ezzel is? Nem igaz, hogy ez a játék se mûködik normálisan.

Csinált valakinek hasonlót?

Sephi
Ha eredeti : Nezd meg ha nem akar esetleg az EXE kimenni petch-ert a netre. Lehet a Winfos Firewall csinalja.

Ha warez : Nem jo helyes jarsz.

valaki tudja h miért csinálja azt a játék h ha belépek a menübe akor egyszerûen kifagy (pontosabban nem fagy ki csak menü nincs de a zene és az egéranimáció meg fut )

Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW

grebber
Patch infonál ezt írják:

This patch for Command & Conquer Red Alert 3 makes improvements to the multiplayer game invite system, which should cause invitations to cooperative and competitive matches to work more reliably.

Most akkor ebben van coop mod is?? Ha igen milyen hogy van itt stratégiában probálta már valaki?

Next PC upgrade: 2022

Ha angolul telepíti fel az ember a játékot, akkor van a videók alatt angol felirat?
tommyg
ejjj ütközet módba nem lehet kikapcsolni a szuperfegyvereket?

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

elég visszaolvasni, több embernek is az originállal játszik..

<én még pár pályát legyûrök skirmishben, utána go a bolt és megveszem eredetiben én is - megérdemli, nálam eddig abszolút az év játéka>
megjelent...
"most komolyan. nemsokára megjelenik a játék, és szerinted még nincs topicja itt a fórumon..?"

Nem tom ki mond ilyet hogy nem jelent meg!! fent van már lassan minden torrent oldalon is............

gta:sa Stunt Szerver !! A szerver IP 92.43.200.251:8888 http://topshow.hu/

Még nem jelent meg? tescos újságba már árulják :o