Red Alert 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megmondod hol tárolja a mentéseket küldhetek. (mert nem a documents könyvtárban)
Aki megvette a game-t és végig vitte a küldetéseket a lementéseket ha van olyan szíves küldje el nekem , elõre is köszönöm!
[email protected] vagy dobjon egy privát üzenetet ide
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
meg jó lenne egy házigazda is, ha nincs ellenvetés, én válalom...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
aki elolvassa fasz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Vagy is lehet hogy a játék csak az én gépemre vagy valami más programa allergás...azért lép ki.,..ezer oka lehet! Ezért merészeltem meg kérdezni...
Hell March
Soviet March
És, lehet hogy ezt most ki törlik innen meg no warez meg hasonlók...meg lehet magyarázni hogy vedd meg eredetiben...ja persze..és ha úgy se mûködik? Könnnyû rá mondani hogy azé nem mert warez...vedd meg...aha...csak hogy nem akarom az ablakon ki hajigálni a pénzt olyasmire ami nem is mûködik, ez szerintem érhetõ.
Mer akár olyan hibálya is lehet mint a BIA3-nak..hogy egy bizonyos pályán és csak ATI kártyásoknak nem jó...de vedd meg eredetiben..igaz lehet nem mûködik...de vedd meg,...ez azért bocs mindenkitõl de kissé felbosszantja az embert.
hatalmas ez az orosz induló, az utóbbi évek egyik leghatásosabb zenéje 😊
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Türelem minden sorstársnak!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A kérdés maradt továbbra is. Ha a warez az oka akkor nem szóltam...de ha nem...akkor miért Lép ki?
Ha meg nem warez akkor bocs.
Kandurex rakd ki bannerba, hogy NO WAREZ plz.
Csinált valakinek hasonlót?
Ha warez : Nem jo helyes jarsz.
Gigabyte P55A-UD3 Corae i5-760@2,8Ghz Zotac GTX460 AMP! 2*2GB Kingston HyperX 1600Mhz Samsung 2253LW
This patch for Command & Conquer Red Alert 3 makes improvements to the multiplayer game invite system, which should cause invitations to cooperative and competitive matches to work more reliably.
Most akkor ebben van coop mod is?? Ha igen milyen hogy van itt stratégiában probálta már valaki?
Next PC upgrade: 2022
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
<én még pár pályát legyûrök skirmishben, utána go a bolt és megveszem eredetiben én is - megérdemli, nálam eddig abszolút az év játéka>én még pár pályát legyûrök skirmishben, utána go a bolt és megveszem eredetiben én is - megérdemli, nálam eddig abszolút az év játéka>
gta:sa Stunt Szerver !! A szerver IP 92.43.200.251:8888 http://topshow.hu/