A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • Narxis
    Na kipróbáltam a játékot felemás érzésekkel hagytam abba. A videok NEKEM tetszenek, ügyefogyott férfi szereplők, bombajó csajok. Hangulatosak a zenék, bár néha mintha nem illene a játékba, amikor játszok és engem támadnak(amerikaikkal kezdtem) felpörög, az jó, de pl. amikor várni kell(pl. első pályán a támadó csapatokra) majd elaludtam. Szerintem a hadjárattal nincs gond, nem hiszem, hogy olyan bődületesen újat lehetne mutatni single-ben 2 rész és egy kiegészítő után. Ráadásul itt nincsenek földönkívüliek mint mondjuk a CnC-ben. Most jön a feketeleves. Nekem a kezelőfelület baromira nem tetszett, felismerhetetlen, légvár szerű épületek, ezt fejeli meg a csillogó játékautóra emlékeztető tankok és grafika. A környezet teljesen ugyanaz mint a Kane's Wrath-ben, hasonló is a gépigénye. Nem akarok pontozni mert többet szeretnék játszani vele, annyira azért NEKEM nem rossz. Meglátjuk.