1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • Prince23
    Az nem kínai, és se nem császár :D Japán az illető, és herceg. Gondolom Vlagyivosztok visszafoglaláánál vagy...
  • markastor
    Képben vagy játékilag.
    A kínait nem kell megölni, nem is szerepel a játékban sem. :D

A kérdésre a válasz amúgy engem is érdekelne, csak persze japán császárral. :)
  • sith7
    Sziasztok

A szovjet kampányban a kínai császárt hogyan lehet megölni ?

• gator
    üdv skacok.
    a konfigom a kovetkezo : 1GB DDR RAM, Intel 3GHz, GeForce 9600GT.
    Es az a problemam hogy abszolut nem realista az elemek mozgasa, mind emberek reszerol mind gepek reszerol.
    Meg valahogy tul kozeli a kameraallas es elvezhetetlenne teszi a jatekot.
    Nem lehetne siman visszaterni a 2D-sre ? Mert nekem abszolut nem tetszik?
    Vagy vegyek a gepbe egy par GB RAMOT ? Es akkro elvezhetobb lesz?
  • cumfu
    nálam láccik, pedig csak közepes bellításokon van, mert magason már szaggat :(
  • tom235
    Valaki aki esetleg kipörgette a szovjet részt, meg tudná nekem mondani melyik az uccsó küldetés? Én most ott vagyok, hogy el kell pusztítani a szabadság szobrot, el is pusztítom, de amikor végzek akkor újra beadja ugyanazt a küldetést csak a legelejéről? Ez lenne az utolsó küldetés?
  • Jim79
    ..és a szovjet??
  • karajjj
    olyan mint a C&C3 és mint a régi Red Alert
  • Shep
    Na most ez a játék olyan mint a Generals, vagy inkább, mint a régi Red Alert?
  • karajjj
    a szövetségeseké nálam látszik
  • Jim79
    Tehát akkor megkérdezem még egyszer...
    Nálatok a szovjet rakétás embereknek látszik a rakétájuk?
    Most néztem meg a bónusz DvD-t, és ott feltűnt, hogy látszik, nálam nem.
    Beállításnál majdnem minden maxon, élsimítás + ilyenek nem.

Thx a vállaszokat
  • karajjj
    szeretettel vár az offtopik...
  • karajjj
    nézd alapból látszik, hogy nem is az a töltőképernyő, amit a működő crack lecserél... látszik, hogy rosszul crackelte

• magus
    mivel 10-ből 1 ember vette meg, és a A2131BDBDRZ2342 számú hibaüzenetből nem ugrik be elsőre, hogy valamit elcsesztek a crackelésnél javasolnám, hogy egy minimálisat gondolkodjatok már mielőtt ilyeneket mondotok
  • Pókmalac
    másnak se az:)
  • dante3
  • karajjj
    gondolom az, hogy nem eredeti...
  • Pókmalac
    Császtok mi lehet a probláma???
  • karajjj
    a c&c3 sem volt szinkronos
  • Ombika
    Tehat ezek szerint nem lesz szinkronos?
  • TurboX
    valóban nem sok köze volt egy videoteszthez, az információtartalom közel a 0%ot súrolta, gs színvonalnak megfelelően. mikor egy lapra akarták helyezni egy sc2-vel majdnem kinyomtam, de kiváncsi voltam milyen baromságokat tudnak még összehordani. ám pár dologgal egyetértek ami elhangzott, kiemelném a gyenge storyline, az egyhangú küldetéseket ami általában dögunalomba fullada végére, és a RA hangulat teljes hiányát. multizni jó lesz vele egy darabig, azthiszem már nem kezdek bele az alli és empire kampányokba mivel újat már nem tudnak mutatni. kicsit csalódot vagyok
  • BobaFett
    közbe másik topicba sikerült megoldani, bár ez szerintem nem warez kérdés...
  • BobaFett
    A játékkal kapcsolatban ami nem tetszik: a cooperativ mód marha jó lehet ha az embernek van kivel együt játszania, de igy csak hátráltat. Egy az hogy költi a pénzemet, majd faszságokat csinál a gép. folyton támad, hiába mondom neki hogy maradjon a seggén. Én magam szeretném elintézni az ellent, ne szóljon már bele...

De ami leginkább dühít: MI A FASZT CSINÁLTAK A KIROVVAL !!!!! régen tök király volt, irtó erős, irtó páncélzott, ámde nagyon lassú. Most nem olyan lassú, de le is lövik fél perc alatt, fuck

Jah meg mi az hogy a helokopáter nem tud lőni másik légi célpontra ? LOL
  • BobaFett
    De mondom hogy vista 64 alatt nincs ott ilyen file...
  • karajjj
    nos volt időm egy kicsit jobban elmerülni a játékban, nekem nagyonis visszahozza a régi RA2 feelinget, a videók a jól megszokottak, a zenék pedig zseniálisak :D igaz, hogy meg kellett szokni ezt a csili-vili grafikát de én teljesen kiegyezek vele
  • karajjj
    most szólok, hogy nem csak a warez hozzászólásokat, hanem ha olyan a válasz rá, azt is törlöm...

ott az offtopik, ha valami gondod van a nem eredeti játékoddal
  • Higany
    Aranyos: Videjóóóóó! :)
    Amúgy a játék nem jött be!
  • rage
    Ahogy Pio írta a másik fórumban :

C:\Windows\System32\drivers\etc\

És itt a hosts nevű kiterjesztés nélküli fájlt nyisd meg valamilyen szövegszerkesztővel és tedd bele az alábbi két sort a végére:

127.0.0.2 servserv.generals.ea.com
    127.0.0.2 mangler1.generals.ea.com

S akkor nem akar frissíteni többet.
  • Narxis
    Na kipróbáltam a játékot felemás érzésekkel hagytam abba. A videok NEKEM tetszenek, ügyefogyott férfi szereplők, bombajó csajok. Hangulatosak a zenék, bár néha mintha nem illene a játékba, amikor játszok és engem támadnak(amerikaikkal kezdtem) felpörög, az jó, de pl. amikor várni kell(pl. első pályán a támadó csapatokra) majd elaludtam. Szerintem a hadjárattal nincs gond, nem hiszem, hogy olyan bődületesen újat lehetne mutatni single-ben 2 rész és egy kiegészítő után. Ráadásul itt nincsenek földönkívüliek mint mondjuk a CnC-ben. Most jön a feketeleves. Nekem a kezelőfelület baromira nem tetszett, felismerhetetlen, légvár szerű épületek, ezt fejeli meg a csillogó játékautóra emlékeztető tankok és grafika. A környezet teljesen ugyanaz mint a Kane's Wrath-ben, hasonló is a gépigénye. Nem akarok pontozni mert többet szeretnék játszani vele, annyira azért NEKEM nem rossz. Meglátjuk.
  • Rage47
    ő egyébként mindent fikáz és ilyen sz*r stílusa van. sajnos sok embert félrevezet a tesz így :/
  • tom235
    húzd ki a netet amíg játszol, vagy tűzfallal blokkolod.
  • [NST]Cifu
    Mikor volt bármi jelentősége is annak, hogy mit írtak / mondtak a Gamestar-os csókák?
  • Jim79
    Kérdés: miért nem látom a rakétás csávóknál a rakétákat, csak a torkolattüzet?? (soviet)
  • donatus13
    Én kipróbáltam a játékot valahogy nem hozza a red alert 2 s élményeket nagyon gagyi lett szerintem fél óra után letöröltem:( pedig nagyon vártam de szerintem szörnyű lett az építés sem tetszik jobb volt a régi meg nekem valahogy a hangulata sem olyan amilyet elvártam:(
  • rage
    Nem lehet valahogy elérni, hogy a magyar felirat ablaka ne legyen a képernyőn az elhangzottak után még egy csomó ideig, beborítva a fél játékteret ? Nem baj, hogy van felirat, de iszonyú hosszú idő után tűnik el. A másik, csak nálam néz úgy ki, mintha a gyalogosok lassított felvételen futnának ? Lehet ezen gyorsítani ?
  • cumfu
    Köszi szépen! Lehet újra kezdem mert még csak ott tartok, de ez így nagyon gagyi volt 1.-re
  • Pio
    Offtopikban is válaszoltam, a kommandós csajjal lehet rájuk légicsapást kérni. Semmi extra teendőd nincs, csak jobbklikk rájuk úgy, mint ahogy a map elején a kaput belőtted.

BobaFett Neked ment a válasz offtopikba, innen úgyis moderálni fogják.
  • viizo
    jobbklikk a nyilra és utána klikk ahová mozgatni szeretnéd ;)
  • cumfu
    Heló! Nekem az a gondom hogy az 1. pályán a szovjeteknél a vizen volt az ellenség és a rakétások az istenért nem löttek rájuk (+senki sem), mágneses segítséggel kellett megnyernem a pályát. Mit csináltam rosszul? Nem hiszem h játékhiba. Előre is köszi
  • BobaFett
    Lenne két kérdésem:

Az egyik, hogy az ürmágnest hogy lehet mozgatni ? amikor beizzítom ottvan nyilak minden irányban de nem sikerült megmozdítani.

A másik hogy az autoupdatet hogy lehet kikapcsolni ? Yudom valaki irta a hosts file buzerálást, de sajna 64bites vistánál ott nincs ilyen file.