A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
Ry0K3N #891 "-bombasztikus zenéket" ez ok, nagyon bejött nekem is de a hangulatot nem tudja csak ez megmenteni
"-frenetikus átvezetőket " inkább semmitmondó a legjobb jellemző az átvezetőkre
"- ugyanazt a poénos fungame légkört mint a RA2" nyomába sem ér annak a légkörnek, RA2 install, menü, kampánypályák , egyságbeszólások, mind mind jobbak voltak és még sorolhatnám
"- nagyszerű hangeffektek, vicces beszólások" hang ok, beszólás lehetne jobb is de lehet csak nekem voltak így elsőre furcsák de azért azért az apoc tank régi hangját sosem felejti el az ember :)
-grafika " egyéi izlés lényegében nincs komolyabb bajom vele egyéni ízlés kérdése
"- a vízi ütközetek élvezetesebbek mint valaha" ehh Supreme Commander után aligha, nem csak a régihez képest kéne nyújtani valamit hanem a konkurenciához képest is
"- a japánok" ok ok csak kevés frakciónként ennyi egység, 2 óra alatt végignyálaztam skrimishben a felhozatalt és utána csak csimmogtam hogy ennyi? O.o
"1: ütközetben nem lehet kikapcsolni a szuperfegyvereket" hol marad a kihívás? :)
"2: túlságosan retró néhány egység, pl. az apocalypse tank" ha a CnC-t nézzük Apoc/Overlord/Mamoth ügyileg nekem a RA2-es kidolgozás viszi a pálmát.
És most azt ne mond hogy 8 év alatt nem nyújthatott volna ennél sokkal többet is.