1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
karajjj #925 off-topikban van megoldás -
Monder #924 Nekem is az a problémám hogy izlandnál kidob az azstalra, pedig nem jelent gondot a gépemnek eza játék. Ha valaki tud valamit akkor válaszoljon.köszi
-
#923 Van má erre fix is ami kijavitja a missionok közötti hibát is !
-
Scharnhorst #922 üdv!
olyan irányú problémám lenne a játékkal h mind a japán mind a szovjet kampányban kidob engem az asztalra mikor megcsinálnám a pályát... szovjetknél az izlandi győzelemnél míg a japánoknál Odesszánál.. vajon mitől dobhat ki? esetleg a gépem nem bírja?(a min. konfigot súrolja) előre is köszi a válaszokat. -
#921 omg! -
#920 már kijött az 1.02-es javítás is!
http://www.ea.com/redalert/news-detail.jsp?id=100 -
weine #919 a patch a multira vonatkozik, semmi másra szerintem -
#918 nem lehet kikapcsolni ezt az állandó frissítés keresést?? iegesítő h állandóan bejön -
szonik2 #917 Hát igen arről szól a video hogy az szőke hajű csávó fikázza de amúgy 8,6/10 pontot kapott a gamestartól is. -
ati95 #914 mennyi a gépigénye? -
martin1992 #913 #903-ra valaki -
karajjj #911 ezzel csak az a baj, hogy ahogy telik az idő, úgy változik a nagyközönség(gondolok itt a vérpistikékre) igénye :S -
TomDantes #910 Minnél többet játszok vele, úgy tűnik egyre furábbnak a Gamestar Ra3 tesztje. Szerintem, az első három küldetést csinálhatták meg, aztán így mondanak róla véleményt. Pl: nincs benne sztory szerintük csak úgy jönnek a küldetések.
Igaz nem valami egetrengető a sztory de így a szövetségesek 6. küldetése felé már kezd valamilyen történet kialakulni. Van sztory benne.
Így tesztelni valamit... -
karajjj #909 figyelj, ennyi erővel én odaülhetnék látatlanba lefikázni a star craft kettőt...
(mellesleg megjegyzem, hogy szegény szőke csávó beszédstílusa, meg maga az affektálós hangja már annyira irritált, hogy alig bírtam végignézni :S) -
#908 a képek alapján én se erre számítottam -
#907 nekem a ra 1 volt a mérce
az ra2 vel kicsit eltűnt valami ami azt a jó kis hangulatot adta
a ra3-al még több tűnt el :( -
martin1992 #906 abba raktam -
#905 Kíváncsiságból megnéztem a gamestar videótesztet, finoman szólva is sz*rrá fikázták. -
karajjj #904 légyszi majd az ilyen kérdések és válaszok még egy darabig menjenek már spoilerben mert aki még csak most kezdte(mint pl.én is) annak a történetet nem kéne előre lelőni... -
martin1992 #903 segítsetek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a szovjet küldibe mikor megkell ölni a jápán császárt azt, hogy kell mert csak egy egységed van???? és nem tom megcsinálni -
Szpecnyaz #902 Az biztos hogy több nagymelű szárnységéd van mint időutazó szovjet tábornok. -
#901 ki hiszi el, hogy egy c kategóriás színész visszamegy az időben, hogy megölje Einsteint? pont a nagymellű titkárnőn vagy kiakadva? -
viizo #900 a half-life, doom, stb hol kötődik, kötődött valaha is a valósághoz? :)
még a legkomolyabb harci szimulátor sem tudja lemodellezni, nemhogy egy RTS :) -
karajjj #899 pont ezaz, hogy a játéknak nincs valóságos alapja, kitalált az egész :D -
#898 ezek az új csajokkal elveszti a játék a valósághoz a kicsi kötődését
ki hiszi el hogy ilyen csajok vannak a katonaságnál usába és usr-be? -
Szpecnyaz #897 Na látom a hozzászólásom az új Tányáról még a régi RA2 fanokat is megingatta, persze nem mintha az új Tányát kirúgnám az ágyamból + a többi csaj is igen ott van. Ja és a soundtrack szerintem is fantasztikus. -
karajjj #896 persze, teljesen nyugodtan írhatsz tovább, de ha látszik, hogy rühelled a játékot, akkor tényleg nemértelek, hogy mi a jó abban, hogy fikázod :\ -
viizo #895 hoppsz, tényleg, nekem is megvan a harmadik negatívum:
az új TANYA... őőő... finoman szólva csak annyit mondok, Kari Wuhrer (trilliószor) jobb volt...
[ellenben szerencsére az új EVA igen jó, bár a régi mikor megjelent estélyiben... mmmm :)] -
Ry0K3N #894 Ez egy fórum nem? -
karajjj #893 na most amúgy nem értem, hogy ha már nem játszol vele, akkor mit keresel még itt? :D -
#892 Én anno Kari Wuhrer miatt toltam végig az amcsis részt. XD Na jó azért tetszett a campaign is, főleg, hogy azóta már nem egyszer elővettem és végigtoltam. De ez a csaj is nagyon pöpec. :D -
Ry0K3N #891 "-bombasztikus zenéket" ez ok, nagyon bejött nekem is de a hangulatot nem tudja csak ez megmenteni
"-frenetikus átvezetőket " inkább semmitmondó a legjobb jellemző az átvezetőkre
"- ugyanazt a poénos fungame légkört mint a RA2" nyomába sem ér annak a légkörnek, RA2 install, menü, kampánypályák , egyságbeszólások, mind mind jobbak voltak és még sorolhatnám
"- nagyszerű hangeffektek, vicces beszólások" hang ok, beszólás lehetne jobb is de lehet csak nekem voltak így elsőre furcsák de azért azért az apoc tank régi hangját sosem felejti el az ember :)
-grafika " egyéi izlés lényegében nincs komolyabb bajom vele egyéni ízlés kérdése
"- a vízi ütközetek élvezetesebbek mint valaha" ehh Supreme Commander után aligha, nem csak a régihez képest kéne nyújtani valamit hanem a konkurenciához képest is
"- a japánok" ok ok csak kevés frakciónként ennyi egység, 2 óra alatt végignyálaztam skrimishben a felhozatalt és utána csak csimmogtam hogy ennyi? O.o
"1: ütközetben nem lehet kikapcsolni a szuperfegyvereket" hol marad a kihívás? :)
"2: túlságosan retró néhány egység, pl. az apocalypse tank" ha a CnC-t nézzük Apoc/Overlord/Mamoth ügyileg nekem a RA2-es kidolgozás viszi a pálmát.
És most azt ne mond hogy 8 év alatt nem nyújthatott volna ennél sokkal többet is.
-
#890 Én 12-szer toltam végig az összes részt a kezdetektől fogva. :C -
#889 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1202899211&no=741]#741-re valaki??[/URL] -
#888 Ami véleményem szerint ultrabrutal látványos az a víz. Volt ahol majdnem aszottam, hogy WOOOA. -
viizo #887 félreértettél, az egység dizájnjára gondoltam, olyan bumfordi lett :D
[le is vetném magam az erkélyről, ha kihagyták volna az oroszok egyik legfőbb jellegzetességét a játékból ;)]
szerencsére a másik alap, a Kirov megtartotta a jellemzőit - tökéletes, bár kissé gyorsabb mint volt :) -
viizo #886 a többség (ismétlen a többség) úgy vettem észre azért szidja, mert nem volt szerencséje az előző RA részekhez.
rengetegen akik a C&C3-mal kezdték, azokat valóban sokként érheti a rajzilmes grafika és az átvezetők
sajnálom akinek RA2 fanként a hármas nem jön be :/
viszont szerencsére úgy vettem észre, hogy a RA univerzum hívőinek nagy része igencsak szereti :) -
Szpecnyaz #885 Én is a RA2 fanok sorát erősítem és szerintem ezt a jéték igen is a RA2 tökéletes öröksége. A sokak által szidott csili-vili grafika pl a RA2 egyi k nagy jellegzetessége volt, úgy mint ahogy a tiberiumos részeké darkos volt a TW is olyan lett. A videók is hozzák a színvonalat(bár Kari Wührer jobban bejött mint Tánya). -
TomDantes #884 Áh...ha nem lenne Apokalipszis tank akkor nagyon mérges lennék. Kirov léghajó meg Apokalipszis tank nélkül nem lehet -