A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • Árnyvadász
    Tutorial Blizzard szintű, plussz nagyon aranyos, ötletes és vicces. Hangok, zene, kinézet teljesen rendben van. Hangulat is pont ennek hatására. Átvezető videók nagyon jók, hozzák a szokásos RA érzetet. Egységek szintén rendben vannak és a második képességüket is jól lehet használni. Csaták jók, bár szerintem könnyűek, de ez számomra nem negatívum mivel nem szeretem, ha szivatnak. Közepes fokozaton ugrottam neki a küldetéseknek. Eddig az oroszok 4 küldetését csináltam meg. Szerintem rendben van a játék. EA jó úton halad, hogy visszanyerje az elvesztett bizalmát.

Amúgy talán amiatt is könnyű a játék, mivel van egy AI vezérelt (szóló módban) társ és azért ez sokat számít.

Megéri az árát. Amúgy ezen a gépen, minden max. beállítással kifogástalanul fut: amdx25000+ 2GB 9600GT (1280*1024 és 4XAA, 8XAF). Így ebben sem érheti szó a ház elejét. Hibákkal nem találkoztam eddig.

Ja és a japánok teljesen bele illenek a RA világba. Ezt mondjuk nem gondoltam volna. Kifejezetten jó egységeik vannak. Az oroszok után őket veszem elő :) Remélem ennyi elég volt beszámolónak.