A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
xulon #827 Na megvan vére a játék nekem is.sajan nem megy max grafikán közepesen pedig nem a legszebb a játék.
Aki még nem játszott volna vele van benne 1 nagy újítás, ami segíti a játékost ogy nagyobb hadakat lehessen ozgatni, és jobban taktikázni.
engem 1 kicst zavar megmondom őszintén, de elég hasznos.Sajnos nem áll módomban kipróbálni olineban ,de valószínüleg más játékossal egyszerre lehet csinálni a kampányokat :)
Szóval 2 bázist irányít egyszerre az ember:)
amuyg a hangulat ténleg jó,és még az tetszik nagyon hogy, mindig meglepetés küldetések vanak a pálya vége felé.
Mikro már azt hitte az emebr hogy, na itt a vége még ezt lerombolom, akkor jön az hogy "Battlefild extended" vagyis, még megrohamoz asz ellenség és új, bázis fűnik fel a láthatáron.
Én nekem ennyi lenne egyenlére az élménybeszámolo valahol a 4-5-6 pályén vagyok az oroszokkal!