A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
Borg #806 Este kipróbáltam, de valahogy nagyon nem jött be.
Sajnos mint azt már a c&c3-nál is tapasztaltam, a Supreme Commander túl magasra rakta a lécet RTS ügyben.
Az irányítás, a kezelőfelület egyszerűen LOÁL kategóriás (2008-at írunk könyörgöm), stratégiailag egy nagy nulla a játék. Vannak benne jó átvezető videók, jó zene - de szar effektek, jó - bár mára már sablonos - történet, némileg fun egységek - bár újdonság alig van, és egész tűrhető rajzfilmszerű grafika.
Tipikus EA-s kirakatjáték, aminek nagyobb a füstje mint a lángja. Már az installer is tipikusan buta, nyelvet se lehet választani, és röhejesen terebélyes a játék ahhoz képest amit nyújt (több mint 7giga?).
A régi redalerteket imádtam, bár lehet hogy csak azért mert anno számomra nem volt alternatívájuk rts-ben. Azokkal rengeteget nyomtam, ez viszont gyors uninstall lesz.
Egy igazi redalert folytatás számomra minimum olyan szinten kellett volna megvalósuljon, mint az SC. És abban lehetett volna rajzfilm szerű grafika, meg vicces egységek, átvezető videók, meg minden, tehát az RA feeling ugyanúgy meglehetne, csak hozzá stratégia és irányítás téren is színvonalas lett volna. Dehát ugye megszokhattuk, hogy az EA nem szeret túl igényeset dobni. A bevétele így is meglesz belőle, hiszen látványos, fun, és akinek nincs összehasonlítási alapja az el fog játszogatni vele.