A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
az én élményem: (keveset játszottam, azt is már 1 hete, de nem véletlen nem játszottam többet...)
szovjet(én) vs japó: az ellenség egy only noob szervert indított, persze ő már tapasztalt játékos volt, gondolom élvezte a tapasztalatlanokat zaklatni, de ezt lezsámítva viszonylag korrekt volt. jól mentek a dolgok, bár inkább csak ismerkedtem a dolgokkal, de jól beástam magam a főbázisra, míg egy másikkal terjeszkedtem. scoutjait leszedtem, vízen meg is szorongattam, majd jött valami gigantikus flotta, azzal már sajnos nem tudtam mit kezdeni. Ez rendben is lenne, de a szárazföld az egyszerűen szánalmas volt...
jött a kis japán iskoláslány olajkutat robbantgatni, kiküldtem rá pár gyalogot, persze megette őket reggelire, de ugye kommandós egység, nem lepődtem meg. ráküldtem 4 apoc tankok, melyből 2-t azelőtt pusztított el mielőtt rálőhettek volna. mondom WTF???
majd gondolom látta, hogy ezt nem bírtam lelkileg feldolgozni, így inkább visszábbvonult. elindultam felé apoc tankokkal, kirovokkal és migekkel, jött nagyköteg robotja, az apocok másodlagos képességgel nagy pusztítást végeztek, de kevésnek bizonyultak. Légvédelmet küldött a kirovok ellen, migek viszont lealázták őket. Azonban azok ekkor leszálltak a földre, és onnan lőtték ki a kirovokat és a migeket. második WTF...
kegyelemdöfésként megjelent pár tankja a bázisom alatt és bőven lőtávon kívülről kiszedte a 3 tesla tornyomat (ismét WTF), gondoltam biztos valami artillery unit, támogatás nélkül voltak, akkor gondoltam könnyű falat az apoc tankoknak, persze azokat is szétszedték mielőtt lőtávolba értek volna...
mondjátok, hogy kezdő vagyok, meg nem nekem való a multi, de egy ilyen játék számomra a legkevésbé sem élvezetes. Ez volt az a pont ahol elhatároztam, hogy 100%, hogy pénzt nem adok érte...
más, grafika:
grafika nagyon szép, táj, víz tetszik, unit design viszont a legkevésbé sem. Az épületek (legalábbis a szovjet oldalon) túlkontrasztosak, nehezen kivehetők, giccsesek, és szevsz baromi rondák. Egységek szintén.