A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • SaGa Jr
    #1890
    Ilyenkor végig kell zongorázni egy csomó lehetőséget és ezáltal azonosítani a problémát.

    Például elegendő ram van a gépedben? (ne minimum mennyiséggel játszogass mert az többnyire lefagyásokhoz vezet)

    Van elegendő virtuális memória?

    Van fenn codek pack (bármilyen)? Mert ha van azt takarítsd le a gépről, azok ugyanis előszeretettel vágnak haza programokat.

    Driver-ek mennyire frissek? A játék nem a legújabb így lehet hogy a túl friss driver okoz gondot. Érdemes keresni régebbi driver-t mondjuk a videokártyádhoz, nagyjából abból az időből mikor a program eredetielg megjelent.

    Az operációs rendszer nem nagyon fog befolyásolni, de előfordulhat, hogy egy játék nem kedveli a Vista-t vagy éppen a Win7 alatt makacskodik.

    A játékon belül vedd lentebb a grakikai beállításokat, esetleg a felbontást is (először normál módon próbáld aztán egyesével vedd vissza a beállításokat hátha ennyi is elég lesz).

    Időnként előfordulhat olyan probléma is, hogy egyszerűen csak a lemez volt már nagyon széttöredezve (az adatok) amire feltetted a játékot (töröld a programot, csinálj egy defragmentation-t a meghajtón majd rakd fel újra). Néha ennyi is megoldja a problémát.

    Ha meg hardware gebasz van (hibás ram, gyenge videokártya) azon emg csak a csere segíthet.

    Ha mindezek sem segítenek semmit, akkor menj fel a játék saját oldalára és ott nézz be a technikai problémákkal foglalkozó fórumba.