Red Alert 3

Oldal 1 / 39Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló megint! 😄
Itt egy kis ízelítõ a munkánkból. 😄
http://www.youtube.com/watch?v=AE_hyBjDb9I
Sziasztok!

Nem rében indítottam az egyik barátommal egy YouTube csatornát, ahol sok mindennel foglalkozunk. Többek között Red Alert 3 is étlapra került. A közeljövõben mid solo, mind LAN kategóriás videók is kerülnek fel. Ezek mellett a Minecraft is téma nálunk, merthogy a saját videóinkon kívül, egy másik YT csatornája gazdájával együtt is készítek MineCraft-os sorozatokat.
Ha érdekel titeket akkor nézzétek meg, írjatok üzit ha esetleg ti is jönnétek játszani, és iratkozzatok fel, nézzétek meg az összes videót. 😊
Elérehetõségek:

- YouTube saját csatornám: http://www.youtube.com/user/hayna95?feature=mhee
társ csatorna: http://www.youtube.com/user/zodicusx?feature=results_main

Keressetel fel ha szeretnétek játszani, vagy videóben szaerepelni, vagy csupán érdekel valami, de mindenképp nézzétek meg a videókat, és várjátok a következõket. 😊

Sziasztok, Hayna voltam!
Sziasztok!

Kellene egy ici-pici segítség. Az egyik multis pálya nevére lennék kíváncsi. A pálya lényege az volt, hogy ne engedjük eljutni az ellenséget a vonalig (a pálya alján volt egy piros vonal, amit ha egy ellenfél is átlépett azonnal vége lett a játéknak). Volt egy gépi játékos és ellne lehetett akár 5 játékos is. Találtam egy hasonló mapot, de az nem az volt amire gondoltam. Ha Jól emlékszek valami "Paradise Defense" volt a map neve, de ezen a néven nem találok semmit. Legalábbis amikor játszottam rajta ezt a nevet adták neki.
Narxis
Király, kösz!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Sziasztok!

Ha szeretnétek egy Red Alert 3 végigjátszást látni, akkor itt van az elsõ része. 😊

Fpocok
Hello!

Kérlek... mondjátok azt, hogy ki lehet kapcsolni az fps limitet.

Parasite Eve 2, best game EVER!

eredeti játék?
Van egy kis problémám amint elindítom a játékot játszom kb 20 percet és lefagy a játék de úgy hogy csak a reset segít mi lehet a gond?
nem tudok róla, hogy levették volna, de érdemes lenne utánaolvasni, kérdés, hogy játszanak-e még vele
Narxis
Üdv.

Van még ezen DRM? Nem vették le valamelyik patchel? 1700Ft és ennyit már megér nekem, de ha ilyen 5-ször telepítheted aztán újra kell aktiválni cucc van rajta akkor nem kell.

Próbáltam online játszani és azt írja hogy a felhasználó jelszava érvénytelen. De nem változtattam meg. Valaki tapasztalt ilyet?
Köszönöm a kimerítõ választ. Hát... majd megpróbálok valamit összehozni. 1 Gb RAM van a gépben, szerintem ez elég, a grafikai beállításokat már megpróbáltam lejjebb venni. A codek pakkokhoz nem nagyon konyítok, nyomozok tovább. Egyébként más játékokkal is hasonló gondjaim vannak, melyek érdekes módon, a valamivel gyengébb konfigon régebben simán futottak.
Köszi
Ilyenkor végig kell zongorázni egy csomó lehetõséget és ezáltal azonosítani a problémát.

Például elegendõ ram van a gépedben? (ne minimum mennyiséggel játszogass mert az többnyire lefagyásokhoz vezet)

Van elegendõ virtuális memória?

Van fenn codek pack (bármilyen)? Mert ha van azt takarítsd le a géprõl, azok ugyanis elõszeretettel vágnak haza programokat.

Driver-ek mennyire frissek? A játék nem a legújabb így lehet hogy a túl friss driver okoz gondot. Érdemes keresni régebbi driver-t mondjuk a videokártyádhoz, nagyjából abból az idõbõl mikor a program eredetielg megjelent.

Az operációs rendszer nem nagyon fog befolyásolni, de elõfordulhat, hogy egy játék nem kedveli a Vista-t vagy éppen a Win7 alatt makacskodik.

A játékon belül vedd lentebb a grakikai beállításokat, esetleg a felbontást is (elõször normál módon próbáld aztán egyesével vedd vissza a beállításokat hátha ennyi is elég lesz).

Idõnként elõfordulhat olyan probléma is, hogy egyszerûen csak a lemez volt már nagyon széttöredezve (az adatok) amire feltetted a játékot (töröld a programot, csinálj egy defragmentation-t a meghajtón majd rakd fel újra). Néha ennyi is megoldja a problémát.

Ha meg hardware gebasz van (hibás ram, gyenge videokártya) azon emg csak a csere segíthet.

Ha mindezek sem segítenek semmit, akkor menj fel a játék saját oldalára és ott nézz be a technikai problémákkal foglalkozó fórumba.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Igen, eredeti, múlt héten vettem a Media-Marktban. Egyelõre skirmish-ben próbáltam játszani, de kb. 7-8 percnyi játék után lefagy, nem is tudok mit csinálni vele, újra kell ingítanom a gépet is olyankor.
eredeti?
Sziasztok!
Mi lehet akkor a baj, ha néhány percnyi játék után lefagy az egész..?
Tud valaki tanácsot adni?
Elõre is köszönöm.
GyaxyBoy
Sziasztok!

Jól tudom, hogy használt RA3-at nem lehet átruházni másra? Mert azt írja ki, hogy ezen példánnyal csak 1 gépre lehet telepíteni és ennek elérte a maximális létszámát! Vagy valami hasonlót. 😊
Vagy van erre megoldás?
Daell Drow
Ha nincs a listaban akkor tallozasal is hozza lehet adni, keresd meg az exe filet es ugy add hozza.
Hali lenne egy kérdésem!Ha hozzá akarom adni a steam-emhez akkor Nem steames játékként kell hozzáadnom? Csak mert amikor ezt akartam akkor a kiválasztható játékok listájában nem szerepelt! :S

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"

Hali! Tegnap vettem meg a játékot! Esetleg majd néhány magyar jöhetne és játszhatnánk multiban! 😊

Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! \"Yoda\"

Megoldódott...
Letöröltem steam-rõl majd leszedtem a játékot az EA download manager-el ezek után frisítette magát és minden ment tökéletesen.
Tehát itt a steam kavart be...
az elsõ hozzászólásod alatt pont írták, hogy utólag települtek hozzá a javítások, lehet, hogy várni kell
Gondolom a steam elintézte a patch-elést!

Pontosítanék: csak a csaták/online menüpontba lépés után következik be a lefagyás, ha a fõmenü/jobb felsõ sarokban levõ csillagra megyek akkor elérem a barátokat és a szobákat meg mindent, tehát ott mûködik a dolog!

fentvan minden patch?
Sziasztok!

Megvettem a nagy akcióba steamen a RA3-t és a probléma a következõ:

Online csatlakozáskor (miután megadtam az EA adataimat) lefagy a játék és csak a ctrl+alt+del segít. Rendszer: Windows 7 64 bit.
Ez a probléma jelentkezik az egyik haveromnál is, de neki Windows xp van.

Találkozott/hallott már valaki esetleg errõl a hibáról?
Megoldódott a probléma,de azért köszi. Valamiért a patcheket így utolag rakta fel és így ,ár okés.
Még nagyon régen...azóta többször teljesen újraraktam a gépet.
Higany
Én is megvettem, de még csak most töltõdik. Ha nálam is gáz lenne, akkor szólok. Amúgy nem volt fent korábban a tört verziója?

Lenne egy kis problémám

Megvettem steamen a játékot és vmi LOD hibával jelentkezik.
Did you remember a build data címmel.

Vki esetleg tud segíteni?

Elõre is köszönöm.
Higany
BÚÉK Mindenkinek! Kérdés.. Steam-en akcijósan van a red alert 3 sima és az uprising. Melyiket vegyem meg, ha neten akarok vele játszani? Köszi!

hellósztok kéne nekem egy kis segítség még pedig olyan irányú problémám van hogy meg van eredetiben a játék és folyton no conn problémám van próbáltam rúterben ip-ket portokat virtuál szervereket engedélyezni de hasztalan és nem tudok szinte senkivel együtt játszani van valami tippetek mivel tudnám meg oldani a hibát.

grebber
Az alap játék mentései mûködnek az új patchekkel?

Next PC upgrade: 2022

a kémekkel elõször rá kell kattintani egy katonára, mintha támadnád, akkor felveszi az alakját és már simán át tudsz haladni velük
Jó este,

Figyelmetlen voltam, a C&C 3 TW fórumba írtam be az alábbi kérdésem. Érdemi választ nem kaptam, írom ide, hátha:

"Sziasztok,

Valószínû én vagyok a figyelmetlen és a fától nem látom az erdõt, de elakadtam. Oroszokkal szövetkezek jelenleg, a sárgák ellen. Egy olyan vízi erõdítménynél vagyok, ahol a hajókat körbe meg kell semmisíteni Tanyával (õt ugye nem én irányítom), valamint a 4 db kémemmel meg kell semmisíteni az erõmûveket, hogy a lövegeket Tanya leszedje. De semmit nem tudok csinálni, a kémekkel bármit teszek, közeledek, lelõnek. A leírásban ott van, hogy a speciális tulajdonságát az F billentyûvel lehetne használni, de semmi.

Ötlet?"
XenHai
Gondolkodom a vásárláson !Csak annyi lenne a kérdésem ,hogy balanszolt lett a game a patchekkel mert mikor utoljára haverokkal multiztunk a japók túl erõsek voltak..
Narxis
Jah, de mire lemegy az ára addigra kijátssza az ember, az újrajátszási faktora ennek a játéknak meg 0.

amúgy sem drága már
Narxis
Ebben a topikban igen... 😄

itt mindenki eredetin tolja?😄

Asus Extreme - INTEL CORE2QUAD Q6700 @ 2.66 - 2GB OCZ - XFX GeForce 9800 GTX XXX 512MB - LG L222WS - A4TECH X750-F - steelseries qpad

hali

Valakinek van kedve 2v2-özni ?
Nekem úgy sikerült hogy csináltam egy EA fiókot és terméktámogatás címû oldalon a menü pontok között van egy olyan hogy "lépjen kapcsolatba" és ott ki kell választani a játékot aztán leírni mi a baj. Nekem másnap délelõtt küldtek e-mail-t szóval elég gyorsak.

Egyébként ez az oldal címe: http://eahu.custhelp.com

cumpy1337
hogy sikerült? nekem is ez a bajom

Intel Core 2 Quad Q8400, Radeon HD4870 1GB, 2GB DDR2 RAM, win7

Kösz a tippet sikerült újra aktiváltatni a cd kulcsomat.

szerintem kérdezz rá az EA-nél, tuti, hogy van vaami info vonaluk, vagy mail címük, ahol ezt megkérdezheted
Hello emberek!
Felraktam a játékot és azt írja hogy túl sokszor volt már telepítve és hogy kérjek új kulcsot. Erre tud valaki valamit honnan lehet kérni vagy csak venni lehet? Szóval mi a teendõ ilyenkor?

Megvettem eredetiben az alapjátékot és kieget is. Letöltöttem a kieget, minden rendben, amikor telepítésre kerülne sor, akkor csak felvillan a dos ablak és befejezi a futást.

Mi bánatot kell még tennem? A letöltés közben nem jelzett problémát.

ezt ne itt -.-
Sziasztok
Az a problémám akadt hogy felpatchal-tem(XD)1.9ig és nem találok hozzá cracket...
segítség 😞
Na sikerült megoldanom. Mégse a jó helyre tettem a modokat.

Ja és eredeti a játékom!

Oldal 1 / 39Következő →