A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • SlaCker
    Jim79 köszi a véleményed az eredetiről. :)

Hát látom megy a vita,hogy melyik frakció a táposabb.Nézzük Amerikaiaknak nagyon dúrva a légiflottája.Rengetek képesség pokoli nagy tűzerő.Gondolok itt a Centary bombázóra.Ugye ott van a helikopter ami fagyaszt.Plussz a vadászgépe olyan erőse,hogy 2 miget majdnem leápol 1.
    Az orosz a nyers erő?Hát nem tom.Az én észrevételem szerint az oroszoknak az űrbázis ledobása az a mágnesvalami ami az egységeket szedi fel.Ezek kombinálva igen ütős.Ottvan nekik az a vakumbomba az is nagyon ütős.Ha az űrbázisesőt és a vákumbombát egyszerre dobjuk igencsak nagy pusztítást lehet végezni. :)Az Iron Courtont pedig ha okosanhasználja az ember akkor igen nagy pusztítást tud csinálni. :))
    Az oroszoknak ennyiben nyílvánul meg az erő.a földi egységei,hát én nem estem azért hasra pusztító erejétől,se a léginek. "oroszok a tutik!! :DD"
    A japók.Bevallom őszintén még nem mentem velük,és nem is fogok velük eggy idejig :),de amit láttam az durva.Rengetek kétcélra használható egység.Ottvan nekik az a nagy valami ami energianyalábot bocsájt ki. Valami tank. :D és azért elég sok egysége tud levegőbe és földre támadni eggyaránt.
    Szerintem az a legjobb csapat amelyiket a legjobban tudjuk kezelni.
    Ezek mind az én saját véleményeim.Nem kell egyetérteni cáfolni is lehet! :D
    Én így látom a csapaotok közti erőviszonyokat.