A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
-
Pio #1029 Szerintem a grafikán kívül a RA2 se hozott túl sok újítást az 1hez képest mégis szeretjük :) Tudom ciki, de nem mindenki szereti azt, ha kényszeresen telepakolnak mindent újításokkal. Például én se. Ezért is tetszik nekem többek között a RA3, mert nem akarja mindenféle koncepcionális újításokkal megváltoztatni a bevált receptet. És bizony bizony a RA2 is ugyanilyen megosztó játék volt, csak akkor még nem volt divat ennyire az internet, hogy ilyen sok ember véleményét megtudd, de az ismerősi körömben ugyan ez volt a helyzet, egyszerűen olyan stílusú játék, ami sokaknak nem tetszik, sokan meg imádják és ennyi, nem kell ezen fennakadni és nem kell a másikat győzködni, hidd el, hogy nem minden embernek ugyan az az ízlése. Az viszont tényleg szomorú, hogy egyes médiumok a nagynyilvánosságot kihasználva céltalanul fikázzák és még rá is biggyesztik a "videóteszt" jelzőt hogy így esetleg a kevésbé tájékozottak ez alapján ítéljék meg a játékot.