1902
A WAREZ hozzászólások törölve lesznek elvtársak!

Akinek NEM eredeti a játéka és problémája van az indítással, vagy valamelyik küldetés után kilép, az legyen szíves átfáradni az off/warez topikba!!!!
WAREZ/OFF/SPAM topik
  • karajjj
    ha van mellé netkapcsolat is a hálóban, akkor szerintem lehet
  • TVelvet
    Ez mekkora fasság.. :( Hálóba mér nem lehet ?
  • Narxis
    Igen.
  • Spunge
    csatok

en azt szeretnem kerdezni hogy csak neten keresztul meg a coop mod?
  • Pio
    Tegyél be skirmishen magad ellen 5 brutal CPU-t, ha kihívást akarsz ;-)
  • TomDantes
    Na végre volt egy ha nem is nehéz, de legalább némi kihívást nyűjtó küldetés, a szövetségesekkel, a Kirov-s pálya, Kubában

Az eddigi küldetések is jók voltak, csak nem nehezek, itt viszont oda kellet figyelni.
  • xmark2
    alapból közel van a kamera, görgővel tudsz távolodni.
    ha nem ez a probléma akkor a felbontást állítsd át.
  • karajjj
    tedd nagyobbra a felbontást
  • gator
    üdv skacok.
    a konfigom a kovetkezo : 1GB DDR RAM, Intel p4 3GHz, GeForce 7600GT.
    Es az a problemam hogy abszolut nem realista az elemek mozgasa, mind emberek reszerol mind gepek reszerol.
    Meg valahogy tul kozeli a kameraallas es elvezhetetlenne teszi a jatekot.
    Vegyek bele RAM-ot és kicsit jobb lesz ???
  • magus
    és amikor valaki azzal szapulja a red alertet, hogy a kampánya szar, ellenben multiban mekkora ász. ember, játszottál te már blizzard játékkal? egyszerűen nem erre készült ez a játék, viszont ezek a C kategóriás színészekkel leforgatott átvezetők, a játék hangulata, az egyik legjobb amit láttam mostanában.
  • karajjj
    igen, ez mostmár valahogy nekem is feltűnt... :D
  • magus
    a gamestar nem médium, 14 éveseknek készül szellemileg visszamaradottak által, aki arra ad, háát..
  • bazsi123
    köszi
  • Narxis
    yes wai
  • viizo
    5ször leírták már itt és a SPAM topikban, sőt a megoldást is...

olvass vissza ;)
  • BiG G
    :DD a bétáról is ugyanezt gondoltam, de azért kivártam a végleges kiadást is a kampányokért. narxis, no wai :_O)))
  • Bogdogege
    Várj egy kicsit és begerjed .
  • timexxx
    az miért van hogy elinditom a játékot és a menü helyett egy fekete képernyő jön be. zene megy, kurzor van. de aztán semmi
  • BobaFett
    Csak azért érzel igy mert warez verzióval játszól, az eredetivel nincs semmi gond, az jó és hangulatos
  • TomDantes
    Nem csak 9 küldetés van benne népenként? Egyébként az off topicban be van linekve egy javítást, azt bemásodod a DAta mappába ás jó.
  • Sunyi RóKA
    Valaki azt monnya + mér lép ki a 12. küldetésnél????
  • zsotesz
    Én most kezdem majd tolni, mivel én sem az 1-gyel sem a 2-vel nem játszottam így nekem elég új ként fog hatni.
  • Pio
    Szerintem a grafikán kívül a RA2 se hozott túl sok újítást az 1hez képest mégis szeretjük :) Tudom ciki, de nem mindenki szereti azt, ha kényszeresen telepakolnak mindent újításokkal. Például én se. Ezért is tetszik nekem többek között a RA3, mert nem akarja mindenféle koncepcionális újításokkal megváltoztatni a bevált receptet. És bizony bizony a RA2 is ugyanilyen megosztó játék volt, csak akkor még nem volt divat ennyire az internet, hogy ilyen sok ember véleményét megtudd, de az ismerősi körömben ugyan ez volt a helyzet, egyszerűen olyan stílusú játék, ami sokaknak nem tetszik, sokan meg imádják és ennyi, nem kell ezen fennakadni és nem kell a másikat győzködni, hidd el, hogy nem minden embernek ugyan az az ízlése. Az viszont tényleg szomorú, hogy egyes médiumok a nagynyilvánosságot kihasználva céltalanul fikázzák és még rá is biggyesztik a "videóteszt" jelzőt hogy így esetleg a kevésbé tájékozottak ez alapján ítéljék meg a játékot.
  • karajjj
    rákattintassz egy ruszkira úgy, mintha támadnád, csak ilyenkor a kém annak álcázza magát és már mehetsz is
  • bazsi123
    tegnap este annyira fáradt volta, hogy csak a szövetségesek első pályájára volt érkezésem rámenni, miután kivégeztem az orosz kampányt (a végén a khm... szabadság szobor nem gyenge :-P)

a második pályát tehetetlenségemben lelőttem. a kém teljesen kiakasztott. kihajózok bármelyik szigetre, de egyből lelövik. hogyan kell ezt a nyomorultat használni? :-) help plx
  • Narxis
    Ne erőltesd másra a véleményed, neked nem tetszik, ok. Másnak meg tetszik, köztük nekem is. KKTHXBYE
  • Ry0K3N
    "melyik CnC rész tud az első óta újat felmutatni?" Mondjuk a TS és a RA2?
    "Illetve mutass egy olyan RTS-t, amelyik a grafon kívül újdonságot tud felmutatni? " Warcraft 3
    "Mindben az a lényeg évek óta, h a nyersanyagot levadászd minél hamarabb, gyorsan legyártasz rengeteg egységet és még mindig az számít, kinek van több egysége. " Na igen de ez nem mindegy milyen köntösben van tálalva mert lehet belőle tiszta szopás avagy egy kellemes időtöltés. És multi alatt megtanultam már hogy nem mindíg a több egység nyer :)
  • Neton
    Most őszintén: melyik CnC rész tud az első óta újat felmutatni? :) Illetve mutass egy olyan RTS-t, amelyik a grafon kívül újdonságot tud felmutatni? Mindben az a lényeg évek óta, h a nyersanyagot levadászd minél hamarabb, gyorsan legyártasz rengeteg egységet és még mindig az számít, kinek van több egysége.
  • Ry0K3N
    " Lehet nem annyira jó mint a RA2" az már eleve baj hogy egy következő rész 8 év után sem képes semmi újat felmutatni és alulteljesít az elődön. Itt most iziben is szívesebben játszanék a csontig lerágott RA2-vel minthogy ehhez bármi közöm is legyen.
  • Ry0K3N
    Mert nem is az. Ez meg igen és ahogy elnézem nem csak énszerintem.
  • Rage47
    nincs lan lehetőség coopban, csak versusban
  • Balumann
    Ez biztos? :( 1.0.1.5 -ös vagy korábbi hamachi verzióval próbáltátok? :S
  • Rage47
    nem megy
  • Balumann
    Hello! Valaki próbálta már a COOP-ot Hamachival? Mivel nem vagyok stratégia kedvelő, az nélkül nem hiszem hogy van értelme kipróbálnom (Red Alert 2 sem tetszett, utoljára a C&C Generals-t tudtam élvezettel játszani).
  • r4pt0r
    Az idő nem igazolta azokat sem akik szerint a sims2 szar. Majd meglátjuk. :D
  • BiG G
    blődül hangzik, de az idő engem igazol majd :)
  • szabod
    Én csak azt sajnálom hogy nem tudunk tesla tankot gyártani, pedig szerintem elég jó egység. Amúgy tetszik a játék, már csak a japán kampány pár küldetése van hátra (sógun hóhéra te jó isten )
  • r4pt0r
    Ez maximum a saját véleményed és nem tények. Lehet nem annyira jó mint a RA2 de szarnak nem nevezném.
  • BiG G
    ender tényleg affektálós és bicskanyitogató a stílusa, de most az egyszer igaza volt :D na nem a össze-nem-függőséggel, hanem úgy zusammen.
  • BiG G
    a játék szarul sikerült, és erről az electronic arts tehet, nem pedig fordítva ;) ha játszottál az előző részekkel akkor ezt neked is látnod kell, ez nem óvodás dolog, hanem a puszta tények.