Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • ZilogR
    Nekem elég jó fantáziát adott a sors, így volt baromság bőven:

1.) volt szerencsém egy Lada-rendőrautóba beülni a boldog 80-as években (akkor voltam gyerek) néhány haverral. Volt egy kapcsoló a műszerfalon, amire azt hittem és mondtam is a többieknek, ha azt felkapcsolják, akkor még 100-al gyorsabban fognak menni. Sztem az a világítás lehetett, így visszagondolva :P

2.) egyszer fából faragott puskákkal háborúztunk egymás ellen és az egyik srácnak vérezni kezdett a lába (valamivel felhorzsolta) Sokáig azt hittem, én lőttem meg!!!

3.) Ha a takaró alól felfelé kinn van a csuklód, akkor éjjel a vámpírok kiszívják a véredet!

4.) kamaszkorom hajnalán kiszámoltam, ha naponta 5mm-t nyújtok a pöcsömön, de másnap reggelig visszaugrik 3mm-t, akkor mire kijárom az általános sulit hatalmas dákóm lesz!!! :D

5.) Egyszer az unokatesóm megszivatott azzal, h szappanos vízzel elő lehet hívni fekete-fehér filmet! Meg is csináltuk és én hála az élénk fantáziámnak, mintha láttam is volna valamit a teljesen szürke kihúzott tekercsen :P

6.) Rettegtem a bélcsavarodástól - amit szó szerint értelmezve magam elé is képzeltem!

7.) Még ma is elgondolkodom, h a rövidtávfutók a 100m-t, ami csak 9-10 mp, vajon egy levegővel futják? Mert addig én is vissza tudom tartani a levegőmet!