Kinek milyen tévhitei, téveszméi voltak kiskorában?

Irhattok félrehallásokat is.
  • csgery
    De jó topik, szarrá röhögtem magam mire végigolvastam, és nagyon sok ismerős dologgal találkoztam.
    A lépcsős dolog nekem is megvan a mai napig. Ha egyedül vagyok itthon mindig felszaladok a lépcsőn, nehogy elkapjon vami (16 vok:D)
    Engem bátyám azzal szivatott kisebb koromban (vagy 9 éves lehettem) hogy mindenki robot a világon, csak én vagyok egyedül ember, és hogy a nap is egy nagy reflektor. Emléxem sírva mentem anyuhoz, hogy télleg igaz?:D
    Régebben volt egy film amelyikben Chuck Norris volt, és meghalt benne. Utána meg a másik adón ment egy másik film (később) amiben ő volt, nem tudtam hogy ez most hogy van:D. Azt hittem, hogy aki meghal a filmben az igazából is meghal.
    Sőt egyszer kérdeztem, hogy hogyan szólal meg a hangszóró. Erre apum mondta, hogy impulzusok miatt tasztja meg vonzza a mágnes a tekercset, és a bátyám mondta h ilyen "bip bip bip bip " gyorsan. És én meg utána mindig a fülemhez tettem a hangszórót hogy hátha hallom a "bip bip bip et", meg nzétem a zsinórrafele, hogy hátha látom:D.
    Volt még egy csomó ilyan baromság cask nem jutnak eszembe.
    Jah és fav/:D