• ParadoxH
    LOOOL, Sarkozy elnökúr után a britek is ezen csámcsognak? Most komolyan mi a nagyobb veszteség az államnak: több millió internetező elvesztése vagy a zene és médiaipar adóbevételének mérséklelt csökkenése? És ennek a kivitelezése, szerintem lehetetlen - ha mégis van rá esély, idő kérdése és kijátszák. Titkosított adatkapcsolattal az atyaúristen sem fogja megállapítani, hogy most én akkor mit is töltök. De nem is folytatom, ebbe 1000 féleképpeb bele lehet kötni... Miért csinálnak ezek úgy mintha nem tanultak volna közgázt? Én vhogy nem hiszem hogy ők ezt nem látják át, hogy ez így mennyire zsákutca... vki mondja el már, akinek van rálátása, hogy mi van a háttérben? Egy kis lobbi a zeneipar és egy-két félnótás politikus között? A film és zeneipar ahelyett hogy ilyen lobbizásokra dob ki az ablakon milliárdokat, inkább fordítanák arra, hogy alkalmazkodnak az új körülményekhez... lehet itt ineten is profitálni, nem ilyen hatékonyan of corse, de lehet. Sorry lámerek ezt elbuktátok. Ez az evolúció :)