Internetmegvonás a letöltésekért a briteknél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a te orzságodba, pedig simán országodba
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Ki nem szarja le a Visztát?
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
--------------------------------------------------------------
Jöjjön el az én ORRszágom, legyen meg az ÉN akaratom ! ÁMEN !
Más: Angliának mai napig nincs alkotmánya, így mehet náluk egy ilyen törvény nyugodtan. DE leeht más országban, ahol van, alkotmányba ütközik, nem tudom, nem értek hozzá!
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
(btw tok sajnalom szegeny KISS-t, most mar nem eri meg nekik lemezt csinalni, mert a kolykok tonkretettek oket. Ahelyett, hogy latnak az internetben rejlo lehetosegeket, itt sajnaltatjak magukat, hogy 70 evesen mar csak a koncertekbol kell elniuk. Mindjart konnyeket is ejtek ertuk.)
\"Genyo Kapitany nem kegyelmez!\"
Akkor az Angol internetezõk 90%-a le lesz tiltva a netrõl ..))
1.: a szolgáltatónak fel kell ismernie, hogy FELtöltöttél valami illegálisat p2p hálózatra ( a cikkben feltöltés szerepel).
2.: elõször figyelmeztetik, utána birság, utána jelentenek hollywoodnak, ahol kimondják, hogy a micimackó teljes dvd-jének megosztásával 6000 milliárd dollár bevételkiesést tettél nekik, és ezért neked meg kell halnod.
hol van a bökkenõ?
1.: a szolgáltatónak lennie kell egy tökéletes warez adatbázisnak, ugyanis mivel hasonlítaná össze, hogy mi a legális, és mi nem?
pl honnan tudja, hogy nem neveztem-e át a családi kirándulásomat pl: Gabriel.2007.STV.DVDRip.XviD-********* -re? mert megtehetem! miért ne adhatnék neki más nevet? mert pl ha bíróságra viszik az ügyet, és véletlenül ott derül ki az egész, hogy te átnevezted, és a szakértõ nem vizsgálta a tartalmát, csak a nevét a file-nak, akkor hogy is mondjam, kellemetlen a vád szempontjából.
2.: nézzük meg, hogy mûködik a torrent, vagyis mit lát belõled a szolgáltató: össze vagy kapcsolódva teszem azt 10 emberrel, akikkel egyszerre kb 20 darab 512kb-os csomagot cserélgetsz. mennyi idõbe/energiába kerül, ha teszem azt kijön vki egy 128bites AES titkosítást használó torrentklinessel ( ofc serveroldali progival is) és akkor mi lesz? megsérted usa törvényét, hogy te titkosítást használtál? ( és itt most anglia van) szóval torrent-torrent-torrent ( a dc-t meg felejtsétek el már végre!)
Ez már komolyan mondom röhej... remélem jönnek ellenõrizni, meg fenyegetni, fel is jelentem õket rágalomért…
Szerintem megoldás lenne szednének 1-2 ezer Ft pluszba vagy 10% felárat jogi dolgokért...
Már nagyon érezhetõ, hogy nem megoldás amit kiadok mûvelnek… Rá fognak kényszerûlni egy alternativára…
Most volt a forgatókönyvírók sztrájk kíváncsi lennék, ha netes társadalom sztrájkolna 1 napig, mekkora bevétel kiesés lenne (nem kapcsoljuk be a tvt, nem netezünk, nem megyünk semmilyen koncertre szórakozóhelyre, semmilyen médiát nem olvasunk stb...)
És ha ezt eljátszanánk többször?.........................
szépen átslattyog haverhoz ahogy azt a 90-es évek elején-közepén tette, csak ma már nem floppykkal meg streamerkazival
net elõtt nem volt warez?
ekkora marhákat
the world is mine
Nem is tudom mire használja a világ internetezõinek ~85-90%-a az internetet. De hát ha csõdbe akarják juttatni a szolgáltatókat 😄
Szerintem ezt nem gondolták át a rendelet kitalálói, vagy nincsenek tisztában a dolgokkal
Termeszetesen utopia amit a kormany akar es nagyon valoszinu hogy soha nem fogja tudni vegrehajtani, pont olyan mint a "teljesen " atomtamadas" ellen is biztos Windows concepcioja 😄 szep alom.
0%-os vagy gyors tömörítéssel, majd feltöltöd egy olyan ország/cég/személy szerverére ahol lesz*rják mi van benne.
második lépásben pedig beírod a kérdéses fórumba, a megfelelõ helyre a hiperlink hivatkozást amely a feltöltött file-odra mutat pl:
http:// www.freeindianwarezserverz.com / luseruser / kamuphile.ace
kamuphile.ace pedig a következõket tartalmazza:
- lopott_halivudi_film.avi - 681 MB
- hogyan_dontsuk_le_a_regnalo_kormanyt_rezsimet.doc - 56 k
- lopott_halivudi_film.srt - 98 k
- hogyan_gyartsunk_bombat_hazilag.txt - 4517 byte
kódja: luzerke
Ennyi. Ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani hogy kell élni. <#awink>#awink>
1. Egyrészt a kóddal áttömörített fájlokat nézegethetik,úgy 10 csilliárd évig kb. amíg rájönnek mi az.
2. Másrészt a komplett adatforgalmat lekódoló porttal , csatornával végképp nem
tudnak mit kezdeni, mert azt sem látjátk hogy torrent oldalon mászkálsz-e vagy nem.
3. Harmadrészt, pedig a szolgáltatónak személyiségi jogokba ütközne azt figyelnie, hogy ki mit böngészik, kinek mi az adatforgalma, ezért alkotmányt is kellene módosítaniuk, és a demokráciát át kellene írniuk diktatúrára.
4. Negyedrészt, nem olyan egyszerû és interaktív egy csatornát, egy felhasználót megfigyelni, kizárólag visszamenõleg lehet visszanézni és az alapján dönteni, ha semmiféle kódolást nem használt volna.
5. Ötödrészt a torrentprogramok ma is, régóta támogatják beépítve a kódolt csatornák használatát TOR néven, ha ide beteszed a pipát, csak a TOR hálózaton keresztül megy az adat kódolva és azt pedig figyelgetheti a Scotland Yard. <#eplus2>#eplus2>
<#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#nezze>#nezze><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
Majd titkosított álnéven futó tömörített állományok lesznek a torrenteken,vagy valami.<#fejvakaras>#fejvakaras><#wink>#wink>
Minden film valami linux dvd-nek lessz álcázva<#taps>#taps>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Egyébként akkora ökrök, ha megbüntetik õket kiváncsi leszek MENNYIVEL FOG FELLENDÛLNI A RATYIBANDA CÉDÉK BEVÉTELE.Ezeket a nyomorék kiadokat nem lehet valahogy el telepórtálni az univerzum másik végébe? <#alien>#alien>
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Eleve mindig a röhögõgörcs kerülget amikor a fejébe veszi egy szakbarbár csürhe, hogy "blokkol valamit az interneten" ... az interneten, aminek már az elõdjének az alapötlete is az volt, hogy egy többcélpontos atomtámadást is túléljen ... mellesleg meg titkosított adatforgalom mellett ugyan mondják már meg nekem, hogy ott most valamelyik nyálbanda csöpögései csurdogálnak-e ugyan a dróton, vagy egy ingyenes linux disztribúció .... szánalmasak
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Amit a сégekrõl írsz az már megvalósult, bevett gyakorlat volt amerikai egyetemeket/cégeket egy-az-egyben fenyegetni. Mo-n "kifinomultabban" csinálták, megkérték õket hogy lécci-lécci futtathassuk a belsõ hálózaton a kémprogramunkat . Ha jól emlékszem az eredmény nagy bukta volt, ez talán a tavalyi (?) kerekasztal-beszélgetésbõl derült ki, senki nem kérte meg õket. Valakinek van frissebb infója errõl?
Menjenek inkább kapálni a kertbe.
Ezzel max azt érik el amit kadar1 is mondott, vagyis a semmit!
És honnan döntik el h legális amit letöltöttem? Mi van ha egy RARba csomagolt zenét töltök?
Azzal meg egyszerû lesz érvelni h valaki a wifimet használta, oszt jónapot!
Meg azért szép lenne ha egy nagy cégben valaki letöltene egy számot az egyik géprõl és az egész cégnek ezér nem lenne nete!
Egyet értek a kiadókkal! De õk azzal értsenek egyet h nincs havi 30 000 Huffom(+ pár játékkal, filmel, progival kijön az párszáz ezerre is) CDk vásárlására!
Azt kéne amit a QTEX is csinál! Reklámért ingyen zene
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Masreszt lehetetlen hogy megtalaljak a vilag osszes trackeret 😊 en itt vagyok Londonban megis magyar trackerrol szedek 😊 azt hogy szurik ki, nem is tudnak rola