• Hellhammer
    #37
    Az a vicc amúgy a dologban, hogy a zenekarunkból néha összeülünk Guitar Hero-val ökörködni és egyikünknek sem jut eszébe az, hogy fos meg kamu dolog lenne (egyébként gitározom már pár éve és bizony vannak olyan részek amik simán megfognak).
    Múltkor meg egy ismerős bandának csináltam a gitárosaikkal felvételt és utána kis guitar hero. Na az egyik gitáros srác kurva jól nyomja igazi gitáron és leült, hogy akkor Killswitch Engage-től a My Curse-t elnyomja. Easy-ben nem tudta eljátszani, mert úgy próbálta, mint igazi gitáron :) Aztán átadta a műanyag gitárt és inkább az igazi gitárján követte a dalt inkább, de közben folyamatosan röhögött :)

    Szal sztem a #20-ban linkelt cikk írójának köze nincs a zenéléshez, simán csak okoskodik és megpróbálja kitalálni azt, hogy egy zenével foglalkozó ember hogyan gondolkozhat ilyen dolgokról. Csak a szűk ismerősi körömben van kb. 20 ember, aki játszott már guitar hero-val és közülük 14-en zenélnek isigazi hangszereken, és mindegyikük azt mondja, hogy zseniális játék.