• Su0my
    gratulálok ismét megjött a sosemláttamapplecuccot de jajdedivatfikázni sutyerákok hangja :)

szóval: igaz, 'csöppet' megkésve, de már kiadta az APPLE az iPHONE-jához az SDK-t.

akksival meg baj nincs, hacsak nem wifizel és mp3-mazol egyszerre 24/7.

"Az iphone nem más mint egy szarul koppintott, elcseszett PDA. Még lopni se tud rendesen az apple. ~~"

nemtom, ez előtt gondolkodtál-e?:)

iPOD Touch-ot, ha gondolkodtál volna azelőtt, mielőtt megszólaltál, rájöhettél volna, azért ajánlom kipróbálásra, mert gyorsaságban, kezelésben szinte tök ugyanaz, mint az iPHONE.

mitől smartphone?:) mp3/videjóó lejátszás.wifi.bővíthető oprendszer.helymeghatározás(USA-ban wifi hot spotok alapján-EU-ra is tervezik megcsinálni a térképet:hiszem, ha látom).fényképező(lehető legfeleslegesebb dolog a GPS mellett a telefonokban)-van hozzá egy nem hivatalos videófelvevő kiegészítés, eléggé alfás változatú, de idővel.. .. .. :)

amúgy ha apple koppint, akkor hogy is van az, hogy még a szutykos nokiátok is vért hugyozott, hogy csináljon egy érintésvezérlést 100%-osan támogató symbiant, majd egy erősen iPHONE-ra hajazó telefonkoncepciót?:) ja tudom már.. biztos az apple ellopta tőlük az egészet csak gyorsabban kidobták, hogy ők legyenek a divatosak..

persze gáz a kihagyott 3G, az alapból fapados konfiguráció (úgy értem, egy éve..), a nem cserélhető akksi, de azóta már eltelt idő, kíváncsi vagyok iPHONE2-re mi lesz a divatfika:))

el kellene ismerni, az APPLE igenis jó dolgokat csinál. szar emberek is veszik, ez is igaz, attól még jók.