Bukhatja az okostelefon piacot a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak egy ötletként említem, én a telefonomat telefonálásra, netes üzeneteim elérésére (beleértve a gyors üzenetváltást és a hangos üzenetváltást is - neten keresztül) szeretném használni.
A Windows mobiltól nem tudom mit vártak. Maga a Windows pont olyan, mint a mobilja: lassú, gyenge és drága. Kár, hogy nem telefonnal kezdte. Már egész jó oprendszerek lehetnének a gépeken...
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
/*WTF?!*/
Megértelek, mert !SZÉP!, elegáns az iPhone, de ha már divatteló, akkor sajna inkább igaz az apple cuccokra a "divat" jelzõ, mint a Nokia N95 vagy N82-re.
Tessék ilyen egy N82 -történetesen pont ilyen az enyém is-, QRVA RONDA, egy iszonyat!
Egyszerûen látni rajta, hogy évek óta a designerek u.a.-ok, szerencsére az elektronikai mérnökök úgy fest gyakran cserélõdnek, vagy továbbképzésre járnak :-D
Symbian alatt term. futkos az Opera is. PC is az egyik legkomolyabb/biztonságosabb browserek közé tartozik és Symbian alatt sincs ez másként.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Blackmail the Universe
-jó minõségben fotografáló digigépe
-gps-t mert sajnos én szeretem és eddig sokat/sokszor segített
-laptopot sem kell azért cipelnem mert kell egy fájl vagy email"
iPHONE a GPS-t Európában kivéve tudja ezt
de aki lentebb hozzászólt: sakkot is. kalendárt is.
a mondanivalóm lényege:
én nem szeretem a nokiát, mert 3 éve ugyanazokat a telókat adja ki, itt ezt elvéve, ott azt hozzáadva, ugyanavval a béna külsõvel (nem feltétlen szépségre, mindennapi használatra~kézreállásra gondolva). azért, mert valaki kidob egy szép telefont, azért az ne legyen már rögtön majomfon. a másik: tök jó, hogy ennyi mindent tud pl az N95: csak azért vegyük már észre, hogy amit tényleg használunk is minden nap, azt tudja az iPHONE is legalább ugyanúgy. ráadásul az oprendszere... jó, SZERINTEM jó pár kört ráver a symbianra. de aki próbálta, tudja mire gondolok.
u.i.: netezni meg telefonról csak ehhez hasonló nagy kijelzõvel érdemes szerintem. ebben persze nem egyedi az iPHONE, viszont a Safari messze az egyik legjobb mobilos böngészõ-még ha egyes bõvítményeket nem is kezel😛
fanboyozzatok, de ez így van.
Blackmail the Universe
Na ezt így nap vége-fele félig lehunyt szemmel 3x el kellett pévasnom, hogy megértsem😊
De akkor is hülyeség😉
Blackmail the Universe
Elég jó kis teló az n82...
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Most olvasom, hogy gyak. u.a. írtad, te is mint én.
Sorry az ismétlésért, de akkor is jó meglátás.
Várom az olyan telókat amiben ezen felül még svájci bicska és öngyújtó is lesz.
Egy ilyennel már bátran mehetek egy lakatlan szigetre.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
N-Gage-en majdnem NDS grafika szintû KOMOLY játékok találhatóak (Sims Bust in Out, Pathway to Glory, Ghost Recon is nagyon ász volt, Tomb Raider stb. ), sokszor 3D-ben, míg a javas gamek nagy része C64 szintet idéz.
Kész vagy. Tudod mekkora élvezet, hogy nem kell magammal vinnem:
-mp3 lejátszót
-jó minõségben fotografáló digigépe
-gps-t mert sajnos én szeretem és eddig sokat/sokszor segített
-laptopot sem kell azért cipelnem mert kell egy fájl vagy email
Ezt mind 1 telefonba, ami elfér a zsebembe. Játszani rendszeresen szoktam, ha várakoznom kell... várakozni meg kell, sokat.
N82-ömet sem vagizásért vettem... N-Gage telót cseréltem le erre, azzal meg mindent lehetett csak menõzni nem ^^
Gondolom vágod, hogy nem érdekel a külsõ, csak a BELBECS érdekel semmi más!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
(pl.: az én Motorolám, ami akkor volt akciósan 15e Ft)
gyakorlatilag 5.000 Ft -ért (plusz elõfizetési díj: havi 2.000 Ft)ugyanazt a szolgáltatást kapja?
Java (J2ME) már ezeken a telefonokon is van. CLCD 1.0-t is tudják, és a 4 évvel ezelõttiek kivétel nélkül a MIDP2.0-t is tudják.
Azóta nem változott a telefonokon használható JAVA szabvány és az ilyen, már ne is haradudjatok, de _mutáns_ telefonos oprendszereket, mint :
- Symbian,
- Android, és fõleg
- Windows Mobile
amik talán típusonként inkompatibilisek egymással, tehát típus-specifikusak,
nos ezeket nem szívesen használom.
Az 5.000 forint reálértékû 4 éves MOTOROLA-mon én máig ugyanúgy GTALKozok, Google Maps-ezek, Mini Opera 4.0-ezek, távvezérléssel vezérlem az otthoni PC-met, játszok, MP3 lejátszónak, és diktafonnak használom, mint a mai 100e
Ft-os ún. "okos" telókat, amikben van esetleg egy kamera, és több szín (mint 65ezer) nos ez speciel nekem nem ér meg -legkevesebb- 95ezer Ft többletet,
mert ha fotózni akarok akkor veszek egy _minõségi_ (kamerás)fotómasinát,
ha pedig több színt akarok, akkor leülök a PC-m elé (és próbálok különbséget tenni a 65ezer és a 16millió szín között 😊)
Nos ha ennél többet tudó , és kicsi (telefonméretû) mobil eszközre volna szükségem, és persze ha lehetne is kapni, valamint árban is jó volna,
akkor elgondolkodnék pl.: egy OQO-n, vagy egy Sony VAIO VGN-UX50-en, vagy egy Samsung Q2, vagy egy ASUS R2H-n stb... melyeken komplett XP-t vagy linuxot lehet futtatni és megkímélem magam az inkomatibilitástól. Nem beszélve hogy árban pedig nem sok többletet jelent az ún. okos-telefonokhoz képest, fõleg nem annak, aki egyébként is megteheti hogy ilyet vegyen.
Ki nem szarja le a Visztát?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nem vagyok üzletember de mindig nálam a mobil és benne a köv napi teendõk listája. Cipeljen még egy notistáskát meg notit akinek 2anyja van: Nekem erre ott a mobil.
Blackmail the Universe
a másik meg, hogy nem avval tette magasra a lécet az APPLE, hogy minden hülyegyerekjátékot belezsúfolt a telefonba (szerintem tök felesleges pl a GPS, meg a wifis helymeghatározó is, aki nem tud térképen elboldogulni... hogy is van a mondás? aki hülye, ha... tévedjen el!), hanem kezelhetõségben (ami az igazán fontos egy telefon szempontjából), abban egészen újat alkotott. szutyok sms--na az gáz, ja, valamennyire javították.. de nekem kb ennyi kifogásom van ellene. az, hogy szép, hogy csillivilli kijelzõ/felhasználói felület: mondanám, hogy bónusz, de ha nem a szar nokiákhoz lennénk szokva, tök alapnak kéne lennie. mindig mosolygok, amikor valaki feszes háttal rántja ki a zsebébõl az n95-ösét és tartja minél messzebb magától, hogy jól lássa mindenki.. ja és akkor az iPHONE-osok akarnak villantani 😊 mindegy, nem értem én már az 'embereket'..
Blackmail the Universe
5 évig hajtottam egy Nokia S60-as telót... a C64 emulátortól egészen a smartmoive programig bezárólag, mindenre használtam. Tényleg mindenre!
Én már 5 éve MP3-at hallgattam kiváló minõségben, állítható hangképekkel a telefonomon úgy, hogy közben a NES emulátorral Bombermant játszottam... jössz itt az Apple divattelefonnal...pfff, szart se tud, amit másik készülékek ne tudnának.
Ja, érintõképernyõ... és az miért jó nekem? Erõsen aktív smartphone használó vagyok, szerinted mi bírja tovább:
a, gombok
b, érintõképernyõ.
Segítek: Gombok.
Ezer éve van egy Palm M515-ös PDA-m, gyakorlatilag 1.5 évente érintõképernyõt kell benne cserélni. Remek.
Van egy Garmin GPS-es, melyen Windows Mobile van, na az lassú!
Bármit csak WM ne. És a lassúság még hagyj ám, ha a GPS funkciót nem használom akkor is az a tapasztalat jön le, hogy NEM túl stabil rendszer, plusz nehézkes a bõvítése, a kompatibilitása szintén felejtõs.
Nem. Tesztelted? Nem.
Akkor meg mit beszélsz?
A Samsung okostelefonjának van egyedül szebb/jobb/élesebb képe a piacon.
A terminal tesztben, a N82 beépített kamerája, úgy verte el a 7 MP-es Olympus 35 ezres digigépet mint a szar. Jó reggelt.
mivel is? mit tud amit egy PDA nem? mit tud amivel kiszoríthatná a Winmobile-t? a win mobile rendkívül jól konfigurálható, és kb korlátlan mennyiségü szoftver áll hozzá rendelkezésre, mivel évek óta fejlesztenek alá, és ezek nagyrésze freeware. Milyen technológiai újdonságokat tud felmutatni az apple amelyek olyan mértéküek h kiszorítanák a wm-t?
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Olyan qrva intelligensen megfogalmaztátok, hogy szerintetek miért nincs igazam...grat!
Komolyan mondom, kár belétek a szó...
/*WTF?!*/
szóval: igaz, 'csöppet' megkésve, de már kiadta az APPLE az iPHONE-jához az SDK-t.
akksival meg baj nincs, hacsak nem wifizel és mp3-mazol egyszerre 24/7.
"Az iphone nem más mint egy szarul koppintott, elcseszett PDA. Még lopni se tud rendesen az apple. ~~"
nemtom, ez elõtt gondolkodtál-e?😊
iPOD Touch-ot, ha gondolkodtál volna azelõtt, mielõtt megszólaltál, rájöhettél volna, azért ajánlom kipróbálásra, mert gyorsaságban, kezelésben szinte tök ugyanaz, mint az iPHONE.
mitõl smartphone?😊 mp3/videjóó lejátszás.wifi.bõvíthetõ oprendszer.helymeghatározás(USA-ban wifi hot spotok alapján-EU-ra is tervezik megcsinálni a térképet:hiszem, ha látom).fényképezõ(lehetõ legfeleslegesebb dolog a GPS mellett a telefonokban)-van hozzá egy nem hivatalos videófelvevõ kiegészítés, eléggé alfás változatú, de idõvel.. .. .. 😊
amúgy ha apple koppint, akkor hogy is van az, hogy még a szutykos nokiátok is vért hugyozott, hogy csináljon egy érintésvezérlést 100%-osan támogató symbiant, majd egy erõsen iPHONE-ra hajazó telefonkoncepciót?😊 ja tudom már.. biztos az apple ellopta tõlük az egészet csak gyorsabban kidobták, hogy õk legyenek a divatosak..
persze gáz a kihagyott 3G, az alapból fapados konfiguráció (úgy értem, egy éve..), a nem cserélhetõ akksi, de azóta már eltelt idõ, kíváncsi vagyok iPHONE2-re mi lesz a divatfika😊)
el kellene ismerni, az APPLE igenis jó dolgokat csinál. szar emberek is veszik, ez is igaz, attól még jók.
Blackmail the Universe
így aztán tényleg mobil készüólék hogy fél naponta dughatom rá a hálózatra tölteni😛
nokia rulZ
Programok meg most fognak rá jönni, heteken belül kiadják az SDK-t.
Commodore Plus4 forever!
-iPhone mitõl Smartphone? Még programot sem lehet rá telepíteni jelenleg (a hackerkedõs mókát most ne vegyük ide, vásárlók elenyészõ hányada szórakozhat ilyennel).
-Palm magának köszönheti, 2005 óta képtelen normális készüléket kihozni, az OS6-ról nem is beszélve...
-Windows Mobile Smartphoneok valóban körülményesen kezelhetõek, remélem az iPhone hatására végre terveznek valami jól használható UI-t, akkor talán elgondolkozom a legközelebbi mobilvásárláskor egy WM-powered device-on...
/*WTF?!*/
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
oops megint kicsit sok külön hozzászólás, de legfeljebb kapok még 1-2 jó kis büntipontot... szóval... fogtál már a kezedben iPHONE-t? vagy iPOD Touch-ot?😊 szerintem nem nagyon 😉
Blackmail the Universe
"olyan 5MP-es fényképezõgép, ami már magában 30 ezret megér"
hát ezt nagyon benézted, öregem 😉 ilyet kitennének egy külön készülékbe, 100 forintos boltban is 80-ért árulnák! xD
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Blackmail the Universe
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Nem véletlenül. Lsd pl. N82, ami lassan 100 alatt elérhetõ és amit belesûrítettek az nem gyenge: -wifi, mp3, rádió, GPS navigáció hangokkal, olyan 5MP-es fényképezõgép, ami már magában 30 ezret megér, vaku, full N-gage játék kompatibilitás, TV kimenet, alapból 2 GB microSD kártya, 30 FPS-el rögzít mpeg4 videot, giroszkóp, és mindehez olyan gyors menürendszer, amilyet még nem nagyon látott a piac. BEST!