Van egy olyan rész valahol a közepe táján a játéknak, hogy be kell menni egy számítógép terembe, ahol egy muksó be van zárva egy szobába és be kell adni neki egy fűrészt, hogy ki tudjon szabadulni, vagy mi...
Viszont egy tirpák zombi össze-vissza terrorizálja a szerencsétlent utána engem kezd üldözni. Sikeresen bezárom az egyik szobába de utána elakadok.
Mivel a számítógépbe hiába rakom be a kártyát, nem tudom kinyitni az főajtót ami bezáródott. Egyszóval nem tok kijutni abból a tetves teremből. A számítógép valami hibát ír ki állandóan, mikor a "compile" gombra kattintok.
Már az összes kártyát kipróbáltam amiket a "jigsaw-os" szobából hoztam. A pirosat is kipróbáltam, a kéket és a zöldet is, de egyik sem müxik.
A végigjátszás azt írja, hogy rakjam be a kártyát és úgy nyissam ki az ajtót, de ez nem megy.
Azt is próbáltam, hogy a számítógép mellett levő szobában abból a mainframe gépből kivettem az összes régi kártyát és megpróbáltam belerakni az újakat, amiket abból a szobából hoztam, de oda azokat nem lehet belerakni. Szóval kifogyott az ötlettáram. Az is eszembe jutott, hogy esetleg a bezárt zombitól kéne valahogy útbaigazítást kérni, de ő csak csapkodja az ajtót, mint valami elcseszett idegbeteg. Szal őtőle ott rostokolhatok jó darabig.