Penumbra: Black Plague

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ GamerGirL
#604, tehát olvass lejjebb. <#idiota>

armageddon666
amúgy mi történik ha minden Strange Atrifactot összeszedek?

@

armageddon666
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem értem miért kellett átbaszni ezeket a lényeket :\ miért küldtük el azt a levelet -.- pfff

@

DJ GamerGirL
Overture-hoz itt a magyarítás, ez evileg teljes.
HUN

DJ GamerGirL
A kiszabadításnál lesz egy kis meglepi! <#idiota>
Mondjuk ez:
http://www.djramy.extra.hu/Penumbra%202008-06-19%2012-24-41-15.jpg
XD

armageddon666
Black Plaguebe csak ugye ilyen lomha zombik vannak? ^^

Most jutottam el a csajhoz, most kikéne szabadítanom onnan... érzem hogy most már harc is lesz nem csak kerülgetés :C

@

armageddon666
jah, értettem sztem mindent. mondjuk így második rész alapján az elsõben nem sok derült ki O.o pedig elolvastam sztem mindent XD

@

tobias88
overtudehoz nincs teljes honosítás nem? mindenhol csak félkészt láttam!
Seth
Vki tud ám angolul is ... -_-

PSN ID.: Beegabor

hát.. mert így akkor gondolom marha sokat értettél belõle... pedig a story is fontos.

tobias88
szöveg és textúra fordítás:
http://data.hu/get/333387/Penumbra_Black_Plague_HUN.rar.html
magyar szinkron:
http://data.hu/get/333485/Penumbra_Black_Plague_szinkron.rar.html
Baggio73
Sziasztok

Elküldené nekem valaki a magyarítások linkjeit? szinkron + felirat is kellene
Privátba is jó, vagy az [email protected] email címre.

elõre is köszönöm

Asrock B365Pro4, i5-9400F, 16GB DDR4 2666Mhz Predator ram, MSI GTX1050Ti Oc 4Gb,

armageddon666
nem, miért? O.o

@

de ugye lemagyarosítva játszotad végig?

armageddon666
Overturet végigvittem

bazz a vége O.o Red elégetése eleve tiszta gáz volt :S az ordítozása... De a végén az alak a folyosó végén... csak hátráltam, a lámpák elaludtak, csákány felhúzva ütésre készen a kezemben, aztán egyszercsak elkezdtem rohanni és... és vége... enyhén beszartam x)

@

DJ GamerGirL
Tényleg. Köszi. Azt már kibontottam, csak gondoltam, addig nem nézem meg, amíg le nem nyomtam a játékot. <#vigyor> De most meg nézem. <#ravasz1>

Seth
Nem, kapsz egy kódot,amivel ki tudod bontani a fõkönyvtárban lévõ jelszóval levédett secret fájlt. Benne art-ok , háttérképek és egy így készült motion capture videó

DJ GamerGirL
Aha. Köszi szépen, sikerült is. Egy kérdés. Ha megtalálom az összes jegyzetet és szobrot (vagy mi az), akkor mi lesz a végén? Tovább lehet majd játszani vele?

wantonly
Asztal, naptár és a két ajtót is meg kell próbálni kinyitni.
DJ GamerGirL
Sziasztok!

A játék legvégén tartok, ott, mikor már a mail-t kéne írni. Csak behülyül a csávó, és gondolkozni kell... A PC Life-os végigjátszásban az van írva, hogy szét kell nézni a szobában és utána lehet folytatni a gépelést. Hát, én szétnéztem a szobában, csak azokat lehet megnézni, amire tesz egy szemet, az már megvolt, de nem enged tovább. <#shakehead>
Itt egy kép is:

A számítógép feletti naptárat, és a bal oldali íróasztalon lévõ cetliket megnéztem, mást viszont nem lehet. (Vagy csak én vagyok a vaksi. <#idiota>)

Remélem, tud nekem valaki segíteni. <#vigyor>

wantonly
Yeah, már alig várom a folytatást, augusztus 27. már nincs is olyan messze. Kíváncsi vagyok, hogyan térnek vissza a régi barátaink.
tobias88
magyar nyelven nincs meg valakinek???? én az angol német verziót kaptam meg 500 forintért eredetiben (életem legjobb vására), de ahogy néztem, 4000+postaköltség lenne a magyar szinkronos<#merges2>
tudjátok melyik játék vlt amin még sokat féltem? a Sanitariu. húú az nem semmi.... elég régi játék de naon jó

de a legszarabb rész a játékban az a pókos rész lesz... azt mennyire utáltam...

ugye bezártad magad mögött az ajtókat mert akkor lassabban jön mert azokat is kitöri

balee4
Köszi sikerült leszedni, majd megnézem.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

remélem ez mostmár jó

http://href.hu/x/6350

épp töltöm a rapidshare-re. csak azzal az a baj hogy az utolsó letöltéstõl számított 90 nap mulva letörlik. mert nem vok premium os.

aha látom. várj kitalálok valamit

balee4
Nem müxik az oldal.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

wantonly
A titkos pályát ki vitte végig? A boss-t legyõztem utána meghaltam. 😄
armageddon666
Bazz rámjött ez a nagy kuki kukac O.o és menekülni kell elõle de lassú vagyok, MAMIIIII PFFF nagyon parás xD pedig már ott voltam a tekerõnél csak lassú voltam :S nehéz tekerni egérrel -.-

@

én csak szórakozásból löktem le adobozt a mélybe. XD és jól sült el... nem gondoltam volna hogy ezt is kell csinálni

armageddon666
a tekergetõs része jólment (miután rájöttem melyik jel mit jelent xD), maga az aksi megszerzésére nem jöttem volna rá... dobozt lelökni lol XD

amúgy jó ez a pclifeos végigjátszás, mondjuk pár dolgot más sorrendben csináltam... (utólag megnézem hogy mit hogy kellett volna... megszokás hátha kihagytam valamit)

@

*bíztasd

ne bíztas ilyenekre. jöjjön rá magától! ott egy jegyzet ami alapján kell!!!

pedig az nekem jobban ment mint a morsés. volt ott egy lap ami alapján kellet sorba elforgatni a karokat. jah meg egy biztosíték és egy akumlátor is kellet hozzá 😄

Peetboy
Megfelelõ sorrendbe kell telepíteni a programokat a gépre.
Nézd meg a PC Life oldalon a végigjátszást.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Seth
Jaj azokat én is rühelltem,állandóan menekülni kellett elõlük.Pedig az egyik tag naplójából az derült ki hogy finomak, csak a mérgüktõl elzsibbadt a nyelve, ki is vágta 😄

armageddon666
eddig egyszer kellett segítség: a generátor aksi megszerzéséhez... arra nem jöttem volna rá. a Morzés cuccot viszont egybõl levágtam XD
tudjátok mit utálok jobban a zombikutyáknál? a hatalmas pókokat -.-

@

Seth
De csak ezzel a mod-dal, amúgy mivel dobálod? Kõvel? Örökké tartana

üdv
a számítógépeknél ahol az azokkal a kártyákkal kell babrálni ott mi a megoldás?
nem én csináltam. 😄

amm bizonyíték arra hogy zombit is lehet ölni : http://www.youtube.com/watch?v=Iizq5AM8D6o

Peetboy
Köszi szépen, te csináltad? Szuper, majd kipróbálom.

http://www.youtube.com/watch?v=6TbuRUuVicE egyszóval ezt

nem fegyvereket... hanem az overture-és kalapácsot meg csákányt meg dinamitot építi be a black plague -ba

Peetboy
Fegyvereket adsz? Hûha, az baromi jó lehet. <#gun><#alien2><#violent><#alien>

http://href.hu/x/62vm de ezt csak annak aki már végigjátszotta a penumbra black plague t is