• Mythic
    Ha nincs akinél lecsapódik a pénz, akkor nem értem egyeseknek miért 12 Ferrarija van, másoknak meg semmi. Pedig mindketten a filmiparban dolgoznak. Akkor legalább mindenkinek legyen egy nem? Ezek szerint valahol mégis csak lecsapódott. És igen egyet értettem azzal, hogy sztrájkolnak, de már túlzásba estek. Nem azokat fenyegetik, akik elveszik toluk a pénzt, hanem a mindennapi munkásréteget, aki Hollywoodban dolgozik. MIt szólnál ha a vasutasok úgy dontenének, hogy ok addig nem dolgoznak amíg nincs megegyezés és 2 hónapig nem menne egyetlen járat sem? Szerintem azért nem teszik, mert a saját problémáikon kívul másoknak nem akarnak még nagyobbat okozni. Találtak volna egyébként más megoldást is, mint hónapokig leállni a forgatásokkal. Valamint nagyon sok nézo bánja ezt a sztrájkot, mivel szeretik a sorozataikat és várják azt. Bocs, de ha USA-ban mondjuk a Supernatural helyett vagy House helyett Big Brother megy akkor azt mondom, hogy sokkal értelmesebb egy szórakoztató sorozat, mint a vájkáljunk mások magánéletében eposz.