• Csaba42
    "megtartva minden fontos funkciót, ám lepusztítva a hibernációt, a virtuális memóriát és számos haszontalan ámde csicsás komponenst"
    Ez csak most szúrt szemet nekem. Ez elég nagy LOL. A "szakértelem" csak úgy süt belőle. Az okosok szerint (akik nagy gépekkel dolgoznak) kb. 8-16 GB alatt nem érdemes kikapcsolni a virtuális memóriát, mert könnyen a saját ostobaságának áldozatává válik az ember. Majd ha lesz ennyi memóm, meglátjuk. :)

Amúgy mire alapozod Cat az állításod? Merthogy semmi okod nincs feltételezni, hogy Johan nem értette meg a lényegét, az tuti, ugyanis ő nem azt firtatta, hogy mi ennek a proginak a lényege (az olyan értelmes válaszokat mellőzzük, hogy "Ha nem tudod kivenni a hsz-emből, akkor nem mondom meg, mert úgysem értenéd meg", meg hasonló tipikus magyar fórumozó válaszokat). Ráadásul a virtuális memóriára visszatérve nemcsak Vistát, de OpRendszert is alig látott a tisztelt cikkíró, ha ilyet állít. Az nem egy csicsás, haszontalan komponens (pedrohsi hsz-ére utalva, bizony a "ám lepusztítva a hibernációt"-hoz kapcsolódik a kövi mondatrész, vagy csak sz*rul, hanyagul van megfogalmazva az adott rész - ugyanis az ott egy szép felsorolás, amik a lepusztított komponensek. Ha már a nyelvtanná tartunk). Így:
    "megtartva minden fontos funkciót, ám lepusztítva a hibernációt, a virtuális memóriát és számos haszontalan ámde csicsás komponenst". persze, most majd jön a sok okostojás, hogy "hát de ez mégsem így van, mert a preszelektitív kondukció elvén a beinduktivitás miatt triftelni kell a mondatot". Gyógyuljanak meg. :)

"és legalább 2 GB-ra van szükség a kényelmes használathoz"
    "Nem mindegy, még egy olyan gépen sem, amely 2 GB memóriával gazdálkodhat."
    Érdekes, Nekem 1 GB RAM-om van (és korrektül fut a Vista, de nem csak én vagyok ilyen 1GB-s majom), de ha memóriaigényes progit futtatok, a lefoglalt 600-800 MB rögtön lekúszik 400-500 közé - mindenféle segédprogi nélkül. Valakinek már az SG-n is foglalkoznia kéne a Vistával, nem csak a szájhagyomány útján terjedő marhaságok és valótlan állítások terjesztésével.