• Erpy
    A témától jól elkanyarodtatok. Sztem fölösleges ez a veszekedés, hisz mindenkinek más a látáspontja, és sokan másra vagy máshogy használják a gépüket.
    Sosem értettem miért esnek emberek egymásnak egy téma kapcsán, mikor meg is lehet beszélni dolgokat, sőt akár tanácsokkal vagy okosságokkal ellátni a másikat.
    Mindenki esküszik valamire, legyen az bármilyen téma, akár ruházati márka, akár számtech, akár étel. De miért kell erősködni, hogy márpedig csak az a jó, vagy az a szemlélet jó, amit az egyén képvisel? Ti tudjátok. Sztem a barátságoknak több jövőjük van, mint az 1 vagy 2 giga ramon veszekedni, vagy esetleg melyik játék kinek milyen, és hogy ki mit engedhet meg magának anyagilag.

Részemről a fő témához kapcsolódva annyi véleményem van, hogy nagyon szuper kis progi a vLite, az volt az nLite is. Mindkettőt használtam, persze ésszel és odafigyelve, és nagyon frankó kis rendszert sikerült összehoznom a Vistából. A kész iso mérete 620 mega lett, telepitve pedig minden alkalmazásommal amit használok foglal 2 gigát. (A swap file egy másik vinyón van, hibernálást és rendszervisszaállitást nem használok.)