• zLk
    #31
    Már hogy a bánatba ne mutatnám meg mindenkinek, hogy mekkora egy gyökér emberre találtam?! :D Szerintem vicc, hogy egyes emberkék milyen képeket raknak ki magukról, de egy nagyon jó tanuló lecke is az olyanoknak akik 10cmel a föld fölött járnak. Remélem is, hogy kikerül mindegyik idióta Subbára, szálljanak magukba egy kicsit!

    Ha meg úgy akarja magára valaki felhívni a figyelmet, hogy kirakja a p*nciát, cs*csét(ami azért néha nembaj (höhö), csak mikor 50éves sündisznó figyel vissza oylan helyen ahol a szemnek kellemetlen), meg egyéb eltakarandó testrészeket, vagy fasiszta/sátánista/mittomen képeket rak fel akkor az már nem normális eset.

    Én kurvanagyivben tojok rá hogy tudja a Tré online hogy hol mikor születtem meg kit ismerek. Amire fel tudja használni (reklám) arra én nem vagyok vevő.
    De szerintem az itt fórumozók többsége sem veszi már észre a csillogo villogo reklámokat, és átnéz rajtuk. Pl. fatert a multkor leültettem egy kicsit gép mellé, hadd barátkozzon a dologgal, errefel csak a csillogo villogo reklám bannerekre akart kattintani..

    Az egyetlen idegesitő dolog az a spam. De ehhez ugyancsak nem kell iwiw tagnak lenni.