• Csaba42
    Szerintem meg mi vagyunk bénák, akik elégedettek vmilyen szinten a Vistával (külön tetszik a Problem Reports and Solutions, jó ötleteket tud adni). Nálam is már amióta megjelent, fent van, és csak egyszer volt vele probléma, míg hasonló helyzetben az XP-vel jóval több mint 10-szer (kék halálok pár Windows-os .sys miatt). Persze, sok felhasználónak azért van baja a Vistával, mert ugye az UAC (ami körül rengeteg tévhit kering), másrészt pedig régebben sok baj volt az RCx-ekkel, drivertámogatásban főleg. Azóta be lett skatulyázva a Vista, hogy sz*r. Én is kipróbáltam a kiadott RC-ket, és eleinte rohadt lassú volt, meg rengeteg inkompatibilitási probléma adódott, de azóta főleg ez a két probléma nem jelentkezett. Természetesen rendszerprogikból a Vistát támogató verziók kellenek, máskülönben meg van az esély, hogy bizonyos funkciók vagy nem, vagy csak rendszergazdai jog megadása után működnek (előbbire pl. vírusírtók és tűzfalak, utóbbira pl. JGL szótár). De manapság nem lehetetlen olyan verzió beszerzése, amihez oda van írva a támogatott oprendszerekhez a Vista, illetve ha nem, akkor annál a proginál van másik, jobb alternatíva.