• rigidus
    #88
    > Kérem szépen, ez a 21. század! 2008-at írunk, digitális korszak keményen. Miért kell egy olyan embernek meghalnia, aki többet szeretett volna tudni egy bizonyos dologról?

    Mert egy olyan kormany es allami aparatus all a kivegzese mellett, akiket maga az USA juttatott hatalomra. Meg most sem dereng, emberek? Ennek a sracnak az USA "igazaert" kell meghalnia...

    Es sajnos tudvan, hogy az amerikai csapatok is ott vannak, meg ha a muszlim civilek meg is akarjak menteni, a sracnak meg kell halni.

    Aztan mikor a TV-ben majd latjatok, hogy az USA veri a nyalat, hogy milyen kegyetlenek ezek muzulmanok, akkor mar talan ti is olvastok a sorok kozt, hogy ez ahaboru errol szol. Barmi rossz tortenik az USA fujjol a muszlimokra. Ha netan rossz jora akarna fordulni, tesz rola, hogy ne igy legyen.

    Tajekozodjunk mar emberek, ne egyunk meg mindent amit az orrunk ele hajitanak. Hasznaljuk mar azt a karfiolt, olvassunk, tanuljunk, tajekozodjunk TOBB FORRASBOL, azert lotyog ott a fejunkben. Ha pedig nem vagyunk reszleteiben is tajekozottak valamiben NE foglaljunk allast, mert nem kenyszer.