• Ghoosty
    "Ha nem vennéd észre, jelen pillanatban ez zajlik. Ajánlom egyébként a "Fegyvernepper" c. filmet, abban benne van az afrikai fegyverhelyzetről minden."

Hát nem egészen ez zajlik, hanem folyamatosan mennek segélyszállítmányok. (Gyógyszerek, élelem, stb.) Ami nagyon humánusan hangzik, de semmire nem jó, csak gerjeszti tovább a feszültséget. Ugyanis mindenkit nem lehet segélyezni, tehát mindenképp valaki rosszúl jár. Fegyvert hivatalosan nem szállítanak, de szerintem nem sokan tesznek semmit azért, hogy becsempészve ne kerüljön oda. Ráadásul rengetek szemetet odavisznek amit a korrupt hivatalnokok engedélyeznek, így megint csak pénz áramlik be, amiből lehet fegvert venni, hogy fenntartsák a hatalmat.

A másik témához csak annyit, ahogy írtad: "nem tudja elképzelni, hogy bizonyos dolgokat nem lehet csak úgy megváltoztatni." Tehát nem lehet csak úgy változtatni rajtuk sem, amíg nincs meg a belső igényük arra, hogy máshogy éljenek, nem tudsz velük semmit csinálni. Egy-egy embert megmenthetsz, de semmi nem fog változni.
    Ő is csak azért lett így felkapva, mert pont köze volt az internethez. Ha csak simán beszélt volna valakivel, hogy milyen szar ez az iszlám, akkor simán megölil, senkit nem érdekel.

Ha már így személyeskedünk, akkor te meg tipikusan olyan ember vagy, aki azt hiszi, hogy egy hajléktalannak házat adott, akkor már nincs is semmi baj. (tüneti kezelés)

A magyar rendszerrel is az a bajom, hogy a többség azt akarja, amit a média beléjük sulykol. Ha nem az átkosban kezdtem volna az életem, akkor más szakmát választok és disszidáltam volna.