• Ghoosty
    Én se tartom valószínüleg, hogy az oroszok csak úgy hagyták volna, hogy amcsi tankok jöjjenek segíteni. Azonban ha érdekük fűződött volna hozzá, akkor azért némi fegyverszállítmánnyal tudtak volna segíteni.

Egy nemzet nem lehet aljas. Az amcsik se azok, csak naívak és tudatlanok, de nem aljasok. A vezetőik már annál ikább. Azonban nem hibáztatom őket. Ha megtehetném én is megtenném a népemért, hogy más országot kifosztok. Hogy miért? Hasonlítsd össze az EU és az USA gazdasági növekedését. Most mondjuk épp szarban vannak, de hidd el, 1-2 év és újra rendben lesz.
    Ha majd elfogynak a begyüjthető tartalékok, akkorra már olyan előnye lesz, hogy nem lesz ellenfele. Azon se lepődnék meg, ha már lenne valamilyen alternatív energiaforrásuk, ami ugyan drágább, mint a kőolaj, de "örök" így jelenleg nem piacképes, tehát senkit nem érdekel komolyabban.

Hogy a cikkhez is írjak valamit!

Mi közöm van, hogy ott valakit a helyi törvények szerint elítélnek? Ha a többségnek nem tetszik, akkor lehet tenni ellene, de miért kell elvárni külföldről, hogy segítsenek??? Ha meg csak pár embernek nem tetszik, akkor el kell menni onnan, vagy meggyőzni a többieket, hogy ez nem jó, de mindenképp belülről kell indulnia az egésznek.
    Ez teljesen a saját magánügyük. Az amcsiknak is ki kelle vonulniuk onnan, bár biztos van valami anyagi oka, hogy ott vannak, de még nem tudom mi lehet az.