Nokia 5310
  • SakuraAlchemist
    #143
    Huh. Tegnap majdnem kivágtam az ablakon a telóm. Pedig miután magától összekarcolódott, megfogadtam hogy jobban fogok rá vigyázni. Eléggé idegesítő az a karc rajta.. csak tudnám, hogy került oda -_-"
    Nah szóval. Bekapcsoltam a telefonom, minden jólment. Lezártam a billentyűzetet. Hívott a bnőm, és nem írt ki semmit, a háttérképvédőt adta be. Csak a csengőhangból tudtam megállapítani, hogy hívnak. Kikapcsoltam. Utána nézegettem a menüket, ott is egy csomószor lefagyott. Váltottam témát is, hátha attól fagy le, mert régebben néha-néha lefagyott a letöltött témáimtól. Úgylátszik nem nagyon bírja ez a teló a témákat, vagy nemtom. Na akkor is lefagyott. Próbáltam a memóriakártyáról pár dolgot a gépre menteni, több-kevesebb sikerrel, ugyanis ahányszor a telefon lefagyott, a gépbe se működött az USB. Még szerencse, hogy amikor lefagyott, a be-,kikapcsológombbal újra tudtam indítani a telefont, és nem kellett levenni a hátulját, mert az lehetetlen -_-"
    Aztán formáztam a memóriakártyát. Most meg működik rendesen a telefon... De nemtudom mi baja volt. Nemigaz hogy a témákkal szarakszik>.< Pedig volt vagy 100 tökjó animés témám... Hát ezvan^^
    Nektek mennek a letöltött témák?-.-