Midenhol előjön ez a vita :D.Én részben egyetértek veled babajaga.Énsem tudom elképzelni,hogy hihetnek értelmes emberek egy olyan dologban ,aminek ennyire mese/kitaláció szaga van.De ugyanakkor úgy gondolom ,hogy a vallásos emberek nagy része az én mércémmel mérve normális kategóriába tartozik,de az már nem egészen aki mondjuk oltárt épít fel magának a házában és mindennap imátkozik és minden jó mögött csak az istenét látja,vagy utálja azt aki nem az ő vallásában hisz, vagy aki az evolúció tanításának beszüntetését követelte amerikába(mert helyette keresztény teremtéselméletet akart tanittatni),vagy akik kígyókkal haraptatják meg magukat amerikába... és még lehetne sorolni kik nem.Ugyanakkor nemcsak vallásos emberek tartoznak az abnormális kategóriámba.De mint tujuk,az ,hogy normális az relatív.Nyitott elmével kell járni a világban,de szkeptikusnak kell lenni mindennel szemben.Én úgy gondolom, a világegyetemben nincs különbség teremtő és teremtmény között.És a vallások többségével szemben vannak fentartásaim,pl miért fizet az állam az én pénzemből a keresztény egyháznak több milliárd forintot?Ez sérti egyrészt a más hitűeket és egyrészt azokat akik nem tagjai vallási csoportulásoknak.