Miért van az, hogy tőlünk nyugatra az emberek kedvesek, nyitottak, nem méregetnek az utcán, nem olyan feszültek vagy idegesek mint mi, kelet-európaiak?
  • G_ArchAngel #135
    1., nem vagyok budapesti, így ott is térképeznem kellett, mikor rendőrtől kértem segítséget a Ferencziek terén, le sem sz*rtak...
    2., Magyarországon van házam, autóm, kutyáim, barátaim, építészként nemigazán voltak anyagi gondjaim, tanulni jöttem Londonba - így ennyit a kis eszmefuttatásodról
    3., a barátnőm éjfél után jár haza melóból, és egyszer nem hívott még, hogy valaki követte vagy beszólt neki, otthon többször is
    4., a marketingdumád meg nem kicsit bűzlik, már ne haragudj

Amit továbbra sem fogsz fel, hogy az a pozitív a történelmünk, voltak szép eredményeink a sportban és tudományokban ugyanannyira veszélyes hazugság és szűklátókörüség.
    Fejedbe verték a Nagy Mesét és redőnyt még nem húztad fel a szobádban.
    Olyan történelmi dolgokkal jössz. ami nyomába nem ér az Indiát vagy Vietnámot ért csapásoknak - igen, és ők tudnak mosolyogni! 2008-ban semmi köze nincs az 57 éves apám fizetésének és munkakörülményeinek a zsinagógákhoz és koncentrációs táborokhoz.
    Tudod mi érdekli az egyszerű magyar embert?
    Hogy elfagy-e tavasszal a barackfája, lesz-e elég szőlő, vagy nem kell-e a tervezettnél többet költenie a 12 éves autójára.
    Én a hétköznapok angoljairól írtam, a süket marketing duma és a történelemmel való takarózás kicsit szánalmas.

Tudod mit csinálnak itt az afroeurópai aranynyakláncosok?
    Sorban állnak a Job Centre Plus előtt munkáért, nem a Polgármesteri Hivatalok segélyosztásain, merdzsókulcsot pörgetve.

Tudod miért szeretnek Budapesten bulizni a német/olasz/angol fiatalok? Mert ott állatként viselkedhetnek. Ugyanis azért, amit Kelet-Európában megtehetnek máshol börtön, vagy kemény büntetés jár.

A googlearth és a wikipedia nem a világ, kikellene nyitni a szemedet vagy a topic témájához hozzászólni és nem mellébeszélni, mert akkor annyit sem érsz, mint egy balfasz...