Kelet-európai befordultság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Born to win
a leckét te mondtad fel kis táltos 😄
" Évente turisták ezreivel vagyok kapcsolatban" ez a best 😄DDD
folytassam Béccsel?
hogy milyen volt ott bulizni a Volksgartenben vagy Praterben?
milyen tiszteletet kaptunk a cégünknél?
nem vagyok egy befordulós típus, Budapesten sem volt semmi gondom, de mióta eljöttem onnan, rájöttem, hogy hoppá! van hely a világon, ahol az emberek tisztelik a fajtársaikat...
nem, nem gondolom, hogy kolbászból van a kerítés, hiszen annyit fizetek a duplaszobáért, mint ami otthon egy budai villa havi törlesztése lenne, sok a szemét az utcákon, a föld feletti tömegközlekedés a City-ben katasztrófa és vannak egyéb hülyeségeik, de megpróbálnak mindent kezelni és javítani az elcseszett dolgokon, nem csak hagyják magyar módra, hogy "majd megoldódik magától"...
amíg 12 éves kisgyerek késelget másokat a rendõrök szemeláttára fényes nappal a Blahán, vagy eltapsolnak egy milliárdot a (képzelt)kormányzati negyed terveire, amíg a hányinger kerülget a 3 nagy vonat állomáson (Victoria vagy Waterloo egy palota azokhoz képest) olyan vizelet és fekália szag terjeng, amig 800 Ft Badacsonyban 10dkg kolbász addig van miért szégyenkeznünk...
ha idejön egy külföldi akkor nem azt látja, hogy milyen szép a balatoni naplemente, nem Puskás fog eszébejutni, mikor a Ferihegyrõl bearaszol a Belvárosba a romos FTC stadion mellett, nem a Hortobágy és a szürkemarha fog felelevenedni neki, mikor az emlékeit meséli otthon, hanem a 15.000 Ft-ért kiszámlázott kóla...
a turisták azt mondanak, amit hallani szeretnél, itt kicsit más véleményük van a Magyarországot (elsõsorban Budapestet) megjárt embereknek...
http://gaborszantai.co.uk/
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
www.smart-bus.hu
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
A XX. században, és úgy általában az emberiség történetében õk kavarták az eddigi legnagyobb szart, majd miután porrá zúzták õket, de tényleg porrá, felálltak, és ma ott tartanak, hogy kevesebb mint 20 évvel Kelet-és Nyugat-Németország újraegyesülése után ismét õk Európa egyik legerõsebb, legbefolyásosabb nagyhatalma...
Szóval kaptak rendesen, az most mindegy, hogy ez mikor mennyire volt jogos a történelem során, de az biztos, hogy õk is szenvedtek, talán még többet is, mint mi...
És mégis hol tartanak...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Abban viszont egyet értek, hogy le kellene már szállni a Puskásról, meg a feltalálókról. Nem a múltban kéne élni és elmúlt embereket éltetni, hanem a jelenünket kellene minél jobbá tenni!!!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Marhára nem Horthy és Puskás tehet arról, hogy nekünk szégyenkeznünk vagy büszkének kellene lennünk a nap bizonyos szakaszaiban...
Vannak nemzetek, amelyek nagyobb pofonokat kaptak a történelem során, mégis elõrébb tartanak, mint mi.
Sõt a magyart lehajrázó román gazdaságnak sincs semmi köze ahhoz, hogy miért fordulnak el egymástól a magyarok, vagy miért tekintetüket lesütve közlekednek az utcán.
Szerintem a topicnyitót inkább a hétköznapi emberek szintjén érdekli a dolog és nem arra, hogy Hollandiában hány magyar találmányt ismernek az emberek...
http://gaborszantai.co.uk/
A köcs alatt pedig természetesen nem azt értem, hogy az engem megbámuló emberek mindegyike homoszexuális, hanem azt próbálom érzékeltetni, hogy mennyire zavaró és idegesítõ ez a jelenség...az emberek arcát pásztázom, kifejezéstelen arccal, ahogyan a legtöbben tesszük...nem méregetek...
Viszont ha kiszúrom, hogy valaki méreget...tudod hogy van ez...nyomásra az ember nyomással reagál...
És nem arról van szó, hogy ne tudnám elkülöníteni a pozitív és a személyeskedõ stírölést, mert el tudom...
- Õk fizetik helyetted az adóidat?
- Õk vesznek neked élelemet, fizetik a rezsit és vigyáznak rád, hogy ne fagyj meg télen?
- Õk simogatják meg a karodat, mikor elekseredsz?
- Õk harcolják meg helyetted a háborúidat?
- Õket csukják le helyetted?
- Õk állnak a családtagjaid és szeretteid mellett nehéz idõkben?
- Õk fekszenek helyetted kórházban haldokolva?
- Õket temetik majd el a te sírodba?
- Õk hoznak majd virágot arra a sírra???
EGY NAGY LÓPIKULÁT!
Vagy TE és vannak AZOK (esetleg ÕK, ahogy jólesik)...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Már nem mintha, de ez kicsit olyan, mintha másokat méregetnél - mert egyesek nem úgy, mint a többiek... Minden második köcs'(ög?)... aham értem, tehát te ránézésre megmondod, ki a köcs'(ög?)..., okay. Te mindenkit méregetsz, de téged meg senki ne méregessen.
Meg elküldöd a k*rva anyjába... biztos nagyon kedves ember vagy amúgy, csak ez így kicsit olyan fura, de lehet csak nekem.
"Elõször magadban kell létrehozni a változást, amit a világtól követelsz."
/Gandhi/
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
A legnagyobb gáz mondjuk szerintem a budapestiekkel van a legnagyobb gond. Én is az vagyok, és tényleg nem vagyok a legoptimistább alkat 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Azóta doktorunk svédországban praktizál mint "SZTÁR" orvos ott nem röhögték ki
Ha vmire rosszul emlékszem javítsatok, de a lényeg benne van.
amúgy a magyar találmányok elég jóak, ha sikerül kiharcolni a megvalósítást és nem lopják el, stb
mivel atombombázni nem tudok, rubik kockához nem értek így én a góbé vitorlázó repülõt használtam😉
amúgy mint erõmû az, meg ha jönn a meteor és kell bruce willisnek 😄
csak furán hangzott a felsorolásban, de amúgy igazad van
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nagyon leragadtál ennél az egy mondatnál
hanem, hogy rólunk senki nem tud semmit, hiába a sok nobel díjjas, meg a sok találmány, nem veszenek "számba"
míg az általam egyik példaként említett japánok (amin oly nagyon lovagolsz(tok)) "letették" pl ezt az asztalra és mindenkinek a japánok jutnak róla eszébe
vagy pl olimpia görögök
vagy amiket már írtam
de a magyarokról még mindig senki nem mondott semmit amirõl mi vagyunk híresek világszerte
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mondjuk lehet, hogy ebben az is benne van, hogy kb. 15 éves koromban egy dagadt késes more le akarta venni a bõrkabátomat...de nem sikerült neki, mert túl sok szemtanú volt a környéken...
Egyébként éppen az ilyen nézegetõs/méregetõs mikulások/kiszámíthatatlan morék miatt már régóta én is kést hordok magamnál, és sajnos ma már nagyon nem vagyok szívbajos, ha esetleg arra kerülne a sor, lékelnék...
Ettõl függetlenül próbálom a jót meglátni mindenkiben...nemvok rasszista, próbálok megszabadulni a szetreotípiáktól...
úgy istenigazából, a XX. századból SEMMIT nem tudok mondani, amit ne cseszt"ünk" volna el.
Az õ értékrendjük - kismillió ponton érdemes megvizsgálni - nem globálisan "jobb", hanem "más". A társadalom más résztvevõinek jobb, és másnak rosszabb, mint az európai hagyományok.
"azt hogy hány szamuráj élt valóban úgy ahogy a busidó megkövetelte az más kérdés"
...hja? Ennyi erõvel az ispotályos-rendi lovagság? Minimum olyan csodálatos erkölcsiséggel bírt, mint a szamurájok, sõt! Hogy "hány lovag élt lovagként, az más kérdés"... hja, ha más kérdés, akkor mirõl beszélünk?!
Hehe, velem ennek pont a fordítottja történt meg Bp-en: attól féltem hogy engem fognak kirabolni akik megkértek hogy segítsek felvinni a lépcsõn egy babakocsit 😄D
Egy roma nõ kért meg "Há fijatalember segíccsen mán felvinni!" szöveggel, és a 7-8 éves fia végig ott sündörgött melettünk, attól paráztam kilop vmit a zsebeimbõl miközben segítek... szerencsére nem így történt 😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Van itt minden: történelmi igazságtalanság, pénztelenség, szamurájok. 😄
A probléma oka már kezd kikristályosodni, ha lesz egy viszonylag pontos tanulmányunk, lassan nekiláthatnánk a legtöbb jót hozó valós megoldás kidolgozásának is. 😄
Hiába van szabadság magyarországon, ha sokra nem megyünk vele ilyen körülmények között.
Az igazi probléma az, hogy hiába lett vége a megszállásnak, azután csak az újabb problémák jöttek a diktatúra által ránkkényszerített hibás döntések következményeként.
Egyszerûen a magyarok élete nem nyugodt, és nem is tud az lenni, mert hiába van szabadság, ha minden bizonytalan, és a lehetõségek rendkívül korlátozottak.
A jólét csak látszat. 10 gazdagnak tûnõ ismerõsöm közûl 9 valójában csak hitelt vett fel. Sajnos ez a valóság.
Én egy jó ideig nyugodtabb, segítõkészebb ember voltam. Azonban az utóbbi idõben sok új probléma jött az életemben, és ez így már nagyon sok. Ugyanúgy szívesen segítek, meg úgy gondolom jóindulatú ember maradtam, de már sokszor durván kimondom amit gondolok, és ha olyan a helyzet, akkor elküldöm jó messze, aki megérdemli. Régen megpróbáltam volna szépen elmagyarázni, hogy nekem van igazam, és nem neki. Ma már nincs ilyenre türelmem, és idõm.
Meg persze hogy rossz kedvem van, az alap mostanában. Utoljára több, mint fél éve volt úgy igazán jó kedvem. Persze ha valami vicces, azon ugyanúgy képes vagyok röhögni, de már nem sok jót látok a dolgokban.
Persze tudom, hogy errõl nem csak az ország helyzete tehet. De úgy gondolom a magyar embereknek még pluszba olyan problémákkal kell foglalkozniuk a szokásos emberi problémák mellett, amikkel más európai országok lakóinak nem igazán, ezért van ez a különbség a viselkedésünkben.
kiváncsi lennék a nagy hazafiságodra mikor arra lenne szükség 😊
#80 ezek szerint szövegértési problémáid is vannak
grat
Ismerõse kiment külföldre és beiratta a gyerekét a suliba. Alá kellett írni papírokat és rajta volt az évi/havi kereset. De mivel mo-n forint van meg ilyenekt visszament vele és megkérdezte a tanácsadót h ide mit írjon. Az mondta h váltsa át sacc/kb dollárra. Havi kereset beírta, a tanácsadó meg mondta h oda a havit kell és nem a hetit ! Tanácsadó hülyének nézte, azt hitte nem ért rendesen agolgul
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol