• Csaba42
    Most nehogy azt mond nekem, hogy két bájtba nem lehet betömöríteni egy DVD-t (csak a fájl ujjlenyomata kell hozzá), mert akkor a falnak rohanok. Sürgősen frissítsd a tudásod, mert az új F* algoritmussal mindent lehet (most csak 4990 Ft-os bevezető áron).
    [Amúgy érdekes módon azt egyből moderálták, de a zsidózásosat nem (azóta lette-, nem tudom).]

Vita részemről is lezárva, hülyékkel én sem szeretek vitázni (nyugidtan veheted magadra). Már azzal leírod magad, hogy ellentmondasz nagyon sok ember tapasztalatának csak azért, mert neked nem. De nem kell hinned nekem, sőt, a neten található fórumhsz-ek íróiról nem is beszélve. Nyugodtan mond ránk, hogy hazudunk, mint a vízfolyás, és te vagy az észlény, mert képtelen vagy egy P3-ra normálisan feltenni az XP-t. Kérdeznék még valamit: SP2-t tettél fel? Mert én anno a "sima" XP-t hazsnáltam.
    Szerintem meg IGEN, csak ne ordíts (és nézz hátra, vagy használj visszapillantó-tükröt)! De akkor elmondom, milyen játékokról beszéltem: Quake 3/UT full minimum, Age of Empires 2, Age of Mythology, Warcraft 3. Ezekkel játszottam én anno (majd a P4-es gépemnél jöttek a többiek, de az már egy másik történet). Ezen a konfigon: P2 Celeron (asszem 300A@)400Mhz, 128 MB SDRAM, WinXP, Gef4 MX440, (alaplap-ot elfelejtettem).