Csaba42#60
És most arra kérlek, hogy gondold át azt, amit írtál. Ott van az a weboldal. Oda van írva gyöngybetűkkel, hogy "128 megabytes (MB) of RAM or higher recommended". Olvasd át jópárszor ezt a mondatot, és meglátod az értelmét (már ha tudsz egyáltalán angolul, amit kétlek). Ja, és a cím: "Here's What You Need to Use Windows XP Professional". A "használni" nem azt jelenti, kedves elvtárs (vagy mondjam úgy, hogy kedves '800 MHz-es gépen is akadozott az XP "szakértő"'), hogy szaggat, mint a nokedli. Vagy ha neked ez van a szótáradban, sürgősen javítsd ki. Ha ennyiből sem veszed le azt, hogy baromságot írsz, sőt, ha az sem győz meg, hogy a neten számtalan olyan emberbe akadhatsz, akinek 128 MB RAM mellett jól futott az XP ("Az hogy ki hazudik összevissza ez eddig is nyilvánvaló volt mindenkinek aki használt p2-es gépen xp-t." - na, ők azok még, akik hazudnak, vagyis mindenki, aki képes arra, hogy normális rendszert hozzon össze), akkor nagyon tudlak sajnálni. És felhívnám ama "apró" dologra a figyelmed, hogy sosem mondtam azt, hogy csili-vili beállításokkal használtam, ezt vagy te találtad ki, vagy a csili-vili XP-d hasonlítod össze a lebutítottammal (pl. Luna->régi téma (annak amúgy van neve?)). No comment.
"Ezt nem irtam konkrétan, olvasd el mégegyszer."
LOL, idéztelek is, annyi nem elég? Nem, mert az egód úgy tűnik, nem veszi be. Ja, és nem érted meg, hogy az csak egy frappáns példa volt? Ennyire hülye nem lehetsz!
"a magyar diákok ebből nincsenek a toppon.."
Te vagy az élő példa rá, kedves "szakértő".