assdf#37
2001-ben nekem egy p3-asom volt 800 mgh és 128 mb ram.
Ezen a gépen a 98 "süvitett", az xp lassú volt. Sokat swappelt és bizony nem egy olyan videóm volt ami 98 alatt tökéletesen ment, xp alatt beszagattot főleg ha olyan jelent volt benne amiben robbantgattak.
Ez nem csak nekem volt igy hanem más ismerőseim gépén is. Akkoriban kb. ez volt az átlagos gép. Nekem senki be ne magyarázza már hogy 2001-ben az akkori gépeken az xp gyors volt mert ez kb. akkora nyilvánvaló nagy hazugság mintha azt mondanám hogy a szocializmus fenékig tejfel volt.
aztán később kibővitettem 384 megára a gépemben a ramot, na akkor már kezdett türhető sebességre felgyorsulni. Ez kb. 2003-ban volt. 512 megával pedig már tényleg elég gyors az xp. de a 800 mgh-es proci továbbra is megfogta ha a videó egy kicsit nagyobb felbontású volt akkor rendesen szagattot. Szóval tetszik érteni 512 megával gyors. 2001-ben 512 ram olyasmi volt mint ma 2 giga csak épp többe került...
Na ennyit a történelem, a lényeg csak annyi hogy ne probáljuk megm ár szépiteni a múltat. Nem mindenkinek kell még cavington az emlékezéshez. A múltkor már ott tartottunk hogy p2-es 233mhz 128 mega ramon száguldott az xp... sajnos már nem emlékszem hogy melyik topicoló jelentette ezt ki de nagyon ragaszkodott hozzá...