• DjDano
    Még pár gondolat amivel 100%-osan egyetértek:

"Hát esküszöm én már baromira nem értem ezt a sok idiótát. CHIP magazint ,a hétvége óta eldőlt, soha többé nem olvasok... A már emlegetett "10 ok miért" cikk felforgatta a gyomrom a sok marhaságával. Amit az elmúlt napok eseményeiből okulva végképp nem értek - a Vista 2006 végén elérhető volt. Ha kijön 2009 ben a "seven" ,amit kétlek ,inkább a 2010 eleje reális, akkor 4 év a fejlesztés. A vistánal az volt a gond ,hogy túl későn adták ki... mert uhh 5 évig tartott a fejlesztés, az MS milyen szar. Amikor 3-4 éves periódusról van szó akkor meg , jaj máris új win... hát igen ,mert szar a Vista ... meg ,oh ilyen hamar ,ne már... -hát ki a halál érti ezt... Barmok..."

"Tudjátok, ez tényleg így van!
    Eddig akitől azt hallottam, hogy a Vista szar, az mind az volt, akinek régi volt a gépe.
    Tegnap beszéltem egy barátommal, és ő is azt mondta nem fog átállni a Vistára.
    Az oknak azt mondta, hogy azt mondták neki a cégnél, hogy szar. Nem fut a benti gépeken.
    Mint kiderült, elég vacak gépek vannak a cégnél, amin az XP is nehezen fut.
    Erre mondtam, hogy akkor Win 98-at kel használni. Ahhoz nem kell erőforrás.
    Nem véletlenül jönnek ki a fejlettebb processzorok, stb. Igazán erőgép inkább a játékokhoz kell, ha valaki gamer.
    Egyébként, ez annak idején is az XP-nél is így volt. Ott is fikázta mindenki, hogy szar, lassú, zabálja a gépet!
    Na, ma ezek az emberek meg istenítik az XP-t, és ugyan ezt állítják a Vistáról. Hát nem furcsa?"

"Azt gondolom, mindenki döntse el maga, hogy mit akar használni a gépén. És talán ez lenne a normális.
    Azonban, aki ész nélkül, és ész érvek nélkül mond véleményt valamiről, kritizálja, és még hülyeségeket is mond, na az a nem frankó!És sokan így működnek. Eszetlenül véleményeznek valamit, és ráadásul ostobaságokat is mondanak. Lásd még a bulvár számítástechnikai újságok."