assdf#26
"hagyjátok már békén a vista gépigényét! emlékszek mikor kijött az xp mindenki azon sírt hogy denagy a gépigénye, meg amúgyis a 98 milyen jó kis oprendszer az kell a népnek,"
Akkor most felvilágositalak hogy attól hogy a "multkor" is sirt a nép hogy mekkora a gépigénye az xp-nek még nem jelenti azt hogy a vista jó.
Annyi történt hogy közben eltelt 7 év igy az xp rettenetes gépigénye mert nem számit nagynak.
Nade kérem szépen ha tegnap szar volt a kaja és fujjogtam rá, akkor ha ma is szar kaját adnak és ma is fujjogok a maira akkor ez azt jelentené hogy a tegnapi is biztos jó volt meg a mai is hisz a tegnapira is fujjogtam?
Én inkább úgy látom hogy az xp is szar volt amikor kijött, azóta eltelt 7 év, két service pack meg a gépek sebessége a többszörösére nőtt igy már az xp is kiválóan müködik. Na de nehogymár ezt minden egyes alkalommal eljátsza a microsoft. Vagy legalábbis én nem tartozom azok közé akik "ha tegnap megszoptam akkor mai is jó lesz szopni" kategóriába tartoznak.
Szóval összegezve, mi lenne ha a microsoft irna végre egy olyan oprendszert ami megbizható gyors és kicsi? El kéne egyszer már olvasni hogy mi is az oprendszer feladata. És mondom az hogy az előző is szar volt nem mentség arra hogy akkor a következő is szar legyen.