• koschwarz
    #78
    tegnap meg is néztem, és őszintén szólva tetszett. most biztos egyesek perverz állatnak tartanak, de nem érdekel, ha nem tetszik valami, levágom a fejüket és beleszarok a nyakukba...na jó ez vicc akart lenni .

    szóval, azért zseniális a történet, ahogy az összes rész összefügg egymással, a 3. rész valóban nem volt olyan jó, mint ez a rész, de a 4. résszel összeáll a kép teljesen ...és akár így akarták eleve, akár csak ügyesen írták meg egymás után a forgatókönyveket, rohadt jó a sztori. kegyetlennek kegyetlen, bár összességében még mindig nem volt kegyetlenebb, vagy brutálisabb mint az előző részek.

    jó reggelt, KÖH filmiroda bizottsága!



    remélem, aki meg szdista szarnak tartja a filmet, az kikapcsolta az első jelenet után a bsplayer-t vagy a windows mediát, mert akkor nyilván nem nézte végig, ha ilyen kifogásai vannak. ha meg ne nézte végig, akkor nem sok jogot látok arra, hogy fröcsögő szájjal írja a fröcsögő kommentjeit. ha meg végignézte, akkor ő sem jobb, mint "mi", úgyhogy ismét csak azt tudom mondani, hogy nem sok jogot látok arra, hogy fröcsögő szájjal írja a fröcsögő kommentjeit.

    igaz belátom, hogy az sem mindegy, hogy valakinek a film megnézése után tetszik vagy sem...