• cooldoc
    Ma beszéltem a T-online -os ügyintézővel. Hosszas kevergés, várakozás, bosszankodás, nyomogatás után sikerült eljutnom egy emberi hanghoz, s feltettem neki egy egyszerű, kiegészítendő kérdést. Hogyan lehet az, hogy bár 2003 óta van szerződésem, s a hűségidő már rég lejárt - mégis 2008. júliusáig szól a hűbéri esküm? Nos, úgy, hogy a megszűnt T-Otthon (8 Mb / 512 kb) - konstrukcióból átraktak T-max-ba, s azzal a lendülettel a hűségidőt is újraindították (értelemszerűen 2007. július óta ketyeg). Minden tájékoztatás nélkül. Annyi előnye van, hogy e nélkül 12,900 Ft / hó lenne a szolgáltatásdíja, így - hűségidővel - azonban "csak" 10,000 Ft / hó. Még egy gyöngyszemet is megtudztam: ha az ún "extrém" használat miatt esetleg szerződésbontásra kerülne sor (benne van az előfizetői szerződésben ennek lehetősége), még a 36,000 Ft szerződésbontási díjat is rádverik! Ennél nagyobb pofátlanság, sunyiság kevesebb van!
    Más: ők egy év alatt nézik a letöltött mennyiségeket, s nem szabad háromszor meghaladni a 150 G/ hó mennyiséget. Állítólag - legalábbis az ügyintéző Kiasszony szerint. Vérlázító, hogy mit hoz azért ez a pseudo - monopolhelyzet...