• EnZsolt
    Krilin a sima DB-ben is volt.

Mellesleg nem kell ennyire kötni az ebet a karóhoz. Persze, hogy nem lesz olyan, mint az anime, mivel nem is lehetne. De ez egy másik megközelítése a dolgoknak. Én szeretem az animét, erről pedig csak akkor nyilatkozom, ha láttam a filmet. Őszíntén szólva magasról szarok rá, hogy halvány vagy sötét zöld Piccolo, van csápja, nincs csápja, milyen a keze (kesztyű van rajta btw), bakancsa, nadrágja, a lényeg az, hogy jól szórakozzak rajta, és ha egy kicsit is visszaadja a hangulatát az animének már jó. Miért akadtok meg ilyen kis dolgokon? Miért kell mindenbe belekötni. Nekem sem tetszik, hogy Bulma ilyen pisztolyos hősnő lesz, és mi a retekért nincs zöld haja, de ez más lesz, így kell elfogadni. Ha nem tetszik ne nézd meg. Ez a DB, nem DBZ, hogy kezdődne már, hogy van ez a srác, aki kurva erős, meg egy hisztérika felesége, és egy kurva erős fia. Bocs, hogy kiakadtam, csak még a kákán is csomót is kerestetek. Várjátok meg a filmet, aztán ha nem tetszik, lehet fikázni, addig meg ilyeneken kiakadni szerintem felesleges.