604
-
#404 akkor képzeld oda azt a "z" betűt, és imádni fogod. -
Dean Winchester #403 ezzel én is így vagyok afilmnek dragon ball Z címet kellett volna,hogy kapjon! -
#402 na nemmondod!!!! >.>
azért irtam külön Krilint, mivel ebbe állítólag Yamcha lesz benne csupán Goku "barátai" közül, és hirtelen irtam le random karaktereket pl a Z-ből. és hogy miért a Z-ből? mert Goku a filmben felnőtt, ezért Z-re asszociáltam rögtön. itt farkának kéne lennie, gyereknek, etc... hiába mondják itt jópáran, hogy ne az animehoz hasonlitsuk, akkor mégis mihez?! egy tök random film aminek véletlen dragon ball a címe? szvsz részletesebben is meglehetett volna csinálni, sok a hiányzó karakter, annak a kevésnek pedig a kötöttsége kb 0... na mind1, én elvárnám hogy egy DragonBall cimű film nagyrészt olyan legyen mint az anime, de biztos csak én vagyok nagyravágyó... rofl -
Dean Winchester #401 igazad van nem kéne kis dolgokon felakadnunk,de tudod sok kicsi sokra megy..és itt már sok kicsi dolgot elcsesztek :( na mind1 én is várom a filmet de ennél jóval sokkal jobbat vártam! nem filmet hanem már ilyen apró előzetest is. :)
vki belinketl egy képet vmi normál emberről,nah nem is filmrészlet és ha az lenne akkor nagyon örültem volna :) -
Dean Winchester #400 krilin a dragon ballban is benne volt szal nem csak a z-ben:( -
#399 Most lehet, hogy én vagyok a vak, de kesztyű van a kezén. Miért kéne annak zöldnek lennie? És ez miért lenne baki? Baki az, hogy egy repülő megy el a háttérben, miközben a honfoglalás zajlik. Mégcsak hiba sem. Nem lehet ennyire röghöz kötöttnek lenni, pláne nem egy filmnél. El kellett rugaszkodni az animétól, és mást csinálni. Ha már ilyenről lenne szó, akkor hol van Goku farka? Egyszerűen másnak kellett lennie, rendben, hogy az a címe, hogy Dragon Ball, de meg kell érteni, hogy lehetetlen olyat csinálni, mint az anime. Más kérdés, hogy anyagilag sem érné meg, ha olyanná csinálnák, hisz akkor csak a DB fanok néznék meg, meg pár ember. Így sokkal nagyobb réteghez eljut a film. Mindenesetre én várom, és majd csak akkor fikázom, ha megnéztem, és nem szórakoztam rajta, nem idézett fel bennem semmit. -
megalodon #398 Jó igaz nemkéne ennyire beszükulni,kötni az ebet...
de most pár dolog,h.zöld e a keze meg hasonló apróságok: Kiadnak pár képet a fiémböl és már baki van benne nem?? Jó értem én pici hiba de az ilyen pici hibákat akkor szokták észrevenni a nézők amikor már 6x néznek meg egy filmet. -
#397 Krilin a sima DB-ben is volt.
Mellesleg nem kell ennyire kötni az ebet a karóhoz. Persze, hogy nem lesz olyan, mint az anime, mivel nem is lehetne. De ez egy másik megközelítése a dolgoknak. Én szeretem az animét, erről pedig csak akkor nyilatkozom, ha láttam a filmet. Őszíntén szólva magasról szarok rá, hogy halvány vagy sötét zöld Piccolo, van csápja, nincs csápja, milyen a keze (kesztyű van rajta btw), bakancsa, nadrágja, a lényeg az, hogy jól szórakozzak rajta, és ha egy kicsit is visszaadja a hangulatát az animének már jó. Miért akadtok meg ilyen kis dolgokon? Miért kell mindenbe belekötni. Nekem sem tetszik, hogy Bulma ilyen pisztolyos hősnő lesz, és mi a retekért nincs zöld haja, de ez más lesz, így kell elfogadni. Ha nem tetszik ne nézd meg. Ez a DB, nem DBZ, hogy kezdődne már, hogy van ez a srác, aki kurva erős, meg egy hisztérika felesége, és egy kurva erős fia. Bocs, hogy kiakadtam, csak még a kákán is csomót is kerestetek. Várjátok meg a filmet, aztán ha nem tetszik, lehet fikázni, addig meg ilyeneken kiakadni szerintem felesleges. -
#396 +1... piccolonál (is) nagyon eltévesztettek valamit...
meg miért kell kard a kezébe? és bulmának pisztoly? stb stb stb. uj trailer ide vagy oda, ez akkor sem DB film adaptáció, hanem vmi ami halványan idézi az anime-t, de ahogy látom teljesen más történettel =/ (mert ha dragon ball, akkor Goku még gyerek lenne. ha meg DBZ, akkor meg benne lenne a többi szereplő, pl Krillin, Gohan, etc...) -
#395 Egyébként erről a képrőlé nekem leginkább egy Star Trek epizód ugrik be. -
Dean Winchester #394 http://www.sg.hu/cikkek/64529/dragonball_film_uj_cim_uj_plakat_uj_elozetes -
Dean Winchester #393 ebből ???
a képek jóak,de Piccolonál vártam,hogy a keze zöld színű lesz és csápjai lesznek na meg sötétebb zöld bőrszínt is eltudtam képzelni! -
#392 srácok sztem összelehetne hozni egy jó kis bannert ezekből a képekből:
-
#391 De hol vannak a fejéről a csápok?, így úgy néz ki mint valami gonosz halálmágus valamelyik dió klónból. -
#390 nadrág tetszik, többi nemigen. főleg az a bakancs :( -
piccolo egyre zöldebb de ez a ruha..:S -
FL Zoli #388 Aki látta a Hallmarkos "Sárkány éve" filmet az megmondhatja, hogy több a közös vonás a DB-lal, mint ennek a "szuperfilmnek"
Bottal harcoló "majomember", aki felhőn utazik...beszélő malac stb.stb...gondolom közös az alap -
#387 ez alapján jó film lesz
már várom -
#386 Na akkor legalább ő nem maradt ki. -
spike0007 #385 vazz nem tudok írni! -
spike0007 #384 Ymache benne volt a teaserben bocsánat.. -
spike0007 #383 Yamcha benne lesz a teaserben is meg a mostaniban is benne volt Goku vele küzdött a szobában meg van egy jelenet amikor Roshi energiát ad át valakinek és Yamcha mögötte áll! -
Dean Winchester #382 pedig krilin volt goku legjobb barátja egy alap szereplőnek kellett volna lennie! -
#381 Akkor gondolom Jamcha sem, nagy kár. -
#380 Nem lesz Krilin. -
Dean Winchester #379 ez is igaz :S -
Monoton #378 Ha lennének tornák akk. mindenki azt mondaná hogy Mortal Kombat. -
Monoton #377 Na, milyen legyen? -
#376 Elmondom a történetet pár mondatban
-Goku az iskolában sínylődik, verik a nagyok, aztán jön Roshi és felszínre hozza a benne szunnyadó erőt (ez minden valamire való tinédzserfilmbe kell, elvégre nem lehet a főhős egy átlagos kölyök, neki mindenképpen egy mindenki által lesajnált alaknak kell lennie, akiben persze ott szunnyad az elementális erő/hősiesség stb.)
- Goku keménnyé válik és leveri az iskola kemény legényeit
- valaki megemlíti gömböket, Goku nekivág megkeresni őket (benne lesz Krillin?) találkozik Bulmával és együtt mennek tovább, közben jön Sátán is
- a végén Goku egy gyengén kivitelezett, gagyi harc után győzedelmeskedik
:D
-
#375 jaj de értsed már:D
az alap a DB anéből van, de a történet meg ilyenek nem... -
Dean Winchester #374 ha nem lenne köze akkor miért az a neve és a szereplők nevei is miért az anime alapján vannak kitalálva?szal ne irj már ekkora hülyeséget légyszíves.
márpedig köze kellene hogy legyen az animehoz!
okés hogy rendőrők ne legyenek macik de bulma pisztollyal hát meglepő.
most az uj trailerben jó látni,hogy sátán már zöld színű!
roshi-zseniális teknősnek meg igen én adtam volna egy páncélt és egy idősebb emberkét választottam volna kis őszes szakállal.(David Caradine?)
természetesen várom már a filmet,de ennél sokkal jobb trailere számítottam.
nemtudom itt lesznek tornák?mert lehetnének nyugodtan.
-
#373 Hát ööö, izé igen miért, tök poén lenne :) Amúgy nem azzal van a baj, hanem, hogy semmi nem olyan mint amilyennek lennie kellene. -
karajjj #372 nemértem mibajod, mindenki úgy értelmezi a dolgot, ahogy akarja, erre megint csak azt tudom írni, amit már egyszer leírtam itt a topikba,
most azt várod, hogy akkor pl a rendőrök is kutyák meg macik legyenek? meg a városlakók között is legyenek tök normális értelmesen beszélő emberi ruhába öltözött állatok? -
#371 akkor csak ennek a hullagyenge adaptációnak, és az anime-nek teljesen véletlen összefüggés miatt azonos a címe? =/ márpedig ha nem, akkor van közük egymáshoz. és ha van közük egymáshoz, akkor nem ilyen pisztolyos, akcióhősös-bulmás valamit kéne csinálni... -
#370 senki se mondta h köze lesz a sorozathoz... -
#369 ez valami borzalom =/ a filmben is szereplő "dragon ball·" ->értsd kristálygömbön kívül semmi sem egyezik az anime-mal. adjanak neki akkor más nevet, mert ezzel csak leminősítik a remek sorozatot. futottak még kategória, köze sincs a sorozathoz, áááh... hiába reménykedett néhány ember egy normális db/z filmben, ebből kiindulva sosem lesz olyan =/ -
#368 az első 2 az jó a többi fosilé -
#367 Hát de ha egyszer gagyi akkor gagyi ezen nincs mit magyarázni, ettől még lehet, hogy magában DB-től eltekintve jó film lesz, de DB filmnek szar lesz. Haverom aki nagy mozibolond és minden szart megnéz és minden szarban próbálja a jót keresni erre még ő is azt mondta, hogy hááát ... Ettől neked még tetszhet, nincs ezzel gond, de attól még nem sok köze van a DB hangulathoz és látványhoz. Miki egeret meg sose szerettem :DDDD -
gabeszg #366 Hát megfogom nézni de túl sok reményt már nem fűzök hozzá. -
#365 Új Poszterek!