• Turdus
    #74
    Látom, már megint tele a hizzászólás olyanoktól, akik nem tudják, mit beszélnek. Akkor pontosítsunk.

    Virs lee: "És hogy futnak rajta a DirectX(10) játékok? Jahogy sehogy..." Mondd, Te miről beszélsz? Csont nékül fut a CS, RTCW, WoW, Eve... www.transgaming.org. Ráadásul megjegyzem, hogy jóval stabilabban, mint Winen, nemegy profi játékos ismerősöm van, aki azért nyomja így, mert így a hostolt szerverei 100% megbízhatóságúak. Ja, bocs.

    Justil: nem érted a Linux alapkoncepcióját. Nem Neked kell felrakni, hanem megfizetsz egy szakembert, aki felrakja, és olyannak beállítja, amilyennek kéred (lásd GPL licensz 4. pont: "You may charge any price or no price for each copy that you convey, and you may offer support or warranty protection for a fee."). Egyébként ez a tengerentúlon így működik Win esetében is, nehogy azd hidd, hogy egy átlag amcsi tud Winfost installálni...

    Innentől magánvélemény: Time Machine? Brrrr, a hideg is kiráz tőle. A legelső dolgom volt letiltani. Ha én egy adatot törlök, akkor az igen is vesszen el (sőt, inkább bekapcsolom még a Secure delete funkciót is). Az elmúlt 13 évben egyetlen egyszer sem nyomtam véletlenül törlésre, és ami fontos anyag, azt úgyis pluszba lementem egy szerverre vagy dvdre. Gondolj csak bele (na jó, kicsit sarkítok), csinálsz pár meztelen képet a barátnődről, majd letörlöd. Beadod szervízbe a géped azzal a tudattal, hogy nincs rajta semmi privát anyag, és másnap a kedvenc pornóoldaladon látod viszont a képeket. Kösz nem.