• rigidus
    #83
    > Utólag megnéztem a C-vitamin dobozát, és mit látok: az 500 mg-os tabletta 220 mg aszkorbinsavat, és 370 mg nátrium-aszkorbátot tartalmaz.

    En tiszta aszkorbinsavat szedet, minden tablettaban 50mg bioflavanoiddal (termeszetes C vitamin) ami hatekonyabba teszi a teljes tabletta feldolgozasat.

    Amugy rengeteg a gagyi C vitamin. Multkor ASDA-ban lattam gyerekeknek 500mg-os "szetragosat". Ugye az aszkorbinsav bontja fogzomancot... Mar joidejeben kezdje el a gyerek - mert ugye az ASDA foglalkozik fogapolasi termekekkel is. Az mar csak hagyjan, hogy edesitonek aszpartamot tesznek bele amit ugye a light uditok, ragogumik szinten tartalmaznak, osszessegeben aki pedig rendszeresen fogyasztja annak tonkreteszi a majat. Ragogumit sem lattam mar evek ota aszpartam nelkul, nem is fogyasztok belole.

    Egyebkent a B3 vitaminnal szoktak meg ezt eljatszani, hogy nem rendes niacint tesznek bele, hanem niacinamidot ami meg sem kozeliti a niacin meregtelenito hatasat. De persze az ember pont azert veszi meg, hogy meregtelenitse a szervezetet.