• rigidus
  #77
  > valkinek valami ötlete van hogy egy átlagember mit tehetne, hogy ne ugy müködjön ez a rendszer ahogy jelenleg?

  1. Felhivni minel tobb ember figyelmet a problema letezesere, arra, hogy NEM szabad megbujni es turni, mert ezeknek ez biztositja az eletteret.

  2. Szavazni nem kotelezo, hanem lehetoseg. Ha nincs valasztasi lehetoseg, tessek otthonmaradni. Senki nem rohatja ezt fel senkinek. Ha mindenki otthonmarad, akkor senki sem fog szavazni, ami elobb utobb kikenyszerit egy uj alkotmanyt, mert a jelenlegi az a parazitak kapaszkodoja.

  3. Tartozkodni mindenfele eroszaktol, mert ez a legjobb modja, hogy minden kormanyvalto kezdemenyezest a media konnyeden le tudjon jaratni.

  Hogy most jelenleg mit lehetne tenni? Letenni EGYSZERRE a munkaezkozt 5-6 millio embernek, otthonmaradni, szamlakat, adot nem fizetni (SENKINEK!), mert az a Ti penzetek es ha olyan helyre megy ahol nem benneteket kepvisel, jogotok van megtagadni a befizeteset. Elallni az osszes nagyforgalmu utat (nem 100 embernek, hanem 100.000-nek). Ezeknek a problemaknak az elharitasara nincsen elegendo kormanyzati eroforras (foleg ember). Ezt anno egyszer kiszamoltam, ezekkel egyuttesen legrosszabb esetben is kb. 10-15 nap alatt terdre lehet kenyszeriteni oket. Ugyanakkor lehet, hogy az orszag 8-10 evig nem allna talpra mig a kolcsonoket visszafizetgeti, DE legalabb van potencialis esely a talpraallasra.