Tom aHawk#75
A mondandóm lényege hogy az ember pszichikai lény és mint már sokan mondták a pénz nem boldogít, hiszen csak fizikai igények kielégítésére használhatod.
Igaz szeretetet nem vehetsz rajta, azt a szeretettet, ami sokak szerint a legfontosabb az életbe, és azt a szeretetet amit sokan rejtélyesem az „élet értelme”-ként emlegetnek.
Vagyis nem lehet senkit egy kalap alá venni. Attól mert te (ha jól értettem) a számítógéped segítségével jutottál ki a gödörből, az még másnak nem biztos, hogy segít. Pl.: van olyan aki a számítógépet tartja a gyengeség jelének, mert a „valóságba” nem képesek a sikerre és ott keresnek menedéket.
„Lottó 5-ös? Azonnal hagynám el az országot. Soha többet nem dolgoznék.”
Már bocsáss meg de sokan a becsületük miatt dolgoznak (Ha van pénzük, ha nincs). Én nem tudom elképzelni magam, hogy csak henyélnék és a „hobbimnak” élnék.
„Ember, 2.3 milliárdról volt szó. Nekem nem kelle yacht, meg Ferrari. Bőven elég lenne az a pénz, még akkor is ha 2 életem volna...”
Aha, és gondolom nem lennél kapzsi sem? Amúgy meg nem kell ahhoz egy Ferrari megy yacht, hogy nagyobbak legyenek a kiadások. Szerinted tényleg ilyen egyszerű a dolog!?
Igazából én azt nem értem, hogy miért magadat tekinted alapnak? Miért magadhoz hasonlítod az általánosított (!!!) embereket. Hisz a hozzászólásaidból ítélve te sem vagy éppen tökéletes.
De őszinténszólva, igaza van Kemuri-nak, ez már nem ide való. Sajnálom, és részvétem.